Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Συναγερμός στον Παναθηναϊκό με Μπεργκ! Υπογράφει στην Αλ Αΐν

Συναγερμός στον Παναθηναϊκό με Μπεργκ! Υπογράφει στην Αλ Αΐν

Κοντά στην απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ βρίσκεται η Αλ-Αϊν, ενώ βίντεο από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δείχνει τον Σουηδό να βρίσκεται εκεί, μαζί με τη σύζυγό του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αλ-Αϊν έχει συμφωνήσει με τον Μπεργκ πιθανότατα για συμβόλαιο 2+1 ετών και με ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν τα 3 εκατομμύρια, δηλαδή τα τριπλάσια χρήματα από την αμοιβή του στον Παναθηναϊκό.

Επίσης, δεν είναι ξεκάθαρο το ποσό που θα λάβει το “τριφύλλι”, καθώς η Αλ-Αϊν πιθανότατα δίνει λιγότερα χρήματα από τη ρήτρα των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Από αυτά ο Παναθηναϊκός θα λάβει μόνο το 55% και όχι όλο το ποσό!

Στο μεταξύ το βίντεο δείχνει τον Μπεργκ συνοδευόμενο από τη σύζυγό του και τον μάνατζέρ του και αυτός που το ανέβασε αναφέρει ότι ο Σουηδός βρίσκεται στα Εμιράτα και θα υπογράψει στην Αλ Αΐν.

 

 

Πάντως, ο μάντζερ του Σουηδού, μίλησε με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκο Λυμπερόπουλο και του  επεσήμανε ότι «δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή, παρά μόνο κρούση από ομάδα της Κίνας και την Αλ Αΐν».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε