Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Συνάντηση Αδαμίδη – Μπάγεβιτς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η αισιοδοξία από τη εικόνα της ΑΕΚ στα φιλικά έχει δώσει την θέση της στον προβληματισμό με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Ο πρόεδρος και ο προπονητής της “Ένωσης” θα έχουν συνάντηση ώστε να αποφευχθούν τα περσινά φαινόμενα.

Σε καμία περίπτωση οι διοικούντες δεν θέλουν να επαναληφθεί το περσινό σκηνικό, όταν η “Ένωση” έμεινε εκτός στόχων με το καλημέρα (εκτός πρωταθλήματος από τα τέλη Σεπτέμβρη και εκτός Κυπέλλου από τα τέλη Οκτώβρη)!

Η διοίκηση θέλει να δει άμεση βελτίωση από την ομάδα, αφού γνωρίζει ότι μια κακή εκκίνηση μπορεί να καταστρέψει όλη τη χρονιά. Ο πρόεδρος της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ έχει εξαιρετική συνεργασία με τον Σερβοέλληνα τεχνικό, από τον οποίο θέλει να μάθει τι φταίει και η ομάδα δεν εμφανίζει στο γήπεδο την εικόνα που είχε στα φιλικά.

 
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θέλουν στην ΑΕΚ να κλείσουν τα θέματα των ανανεώσεων των συμβολαίων του Ράφικ Τζεμπούρ, του Νάτσο Σκόκο και του Ισμαέλ Μπλάνκο. Στις δύο συναντήσεις που προηγήθηκαν, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, οι «κιτρινόμαυροι» εισέπραξαν θετική διάθεση από την πλευρά του Τζεμπούρ, ο οποίος δεν εμφανίστηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο επέκτασης του συμβολαίου του.

Εκείνο που θα ήθελε ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός είναι να αυξηθούν οι ετήσιες απολαβές του και να λάβει διαβεβαίωση από την “Ένωση” ότι δεν θα του φράξει τον δρόμο, σε περίπτωση που υπάρξει δελεαστική πρόταση από το εξωτερικό. Ο Σκόκο έχει το ίδιο συμβόλαιο με τον “τρομοκράτη” (με τη διαφορά ότι δεν έχει μπόνους συμμετοχών). Και η πρόταση που του έχει γίνει είναι παρεμφερής με αυτή στον Τζεμπούρ.

Όσον αφορά την υπόθεση του Μπλάνκο, αναμένεται να κλείσει τελευταία αν και άνοιξε πρώτη. Σε αυτή την περίπτωση εκκρεμεί η τελική πρόταση που θα στείλει αυτές τις ημέρες η ΑΕΚ προς τον Αργεντινό επιθετικό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε