Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Συνάντηση Ρέμου-Γαλανού

Συνάντηση με τον Γιώργο Γαλανό θα έχει ο Αντώνης Ρέμμος
Συνάντηση με τον Γιώργο Γαλανό θα έχει ο Αντώνης Ρέμμος, ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την επιθυμία του να αναλάβει την ΠΑΕ Ηρακλής εξέφρασε ο πρόεδρος του ΤΑΚ του “γηραιού”, Γιώργος Γαλανός.

Ο πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή με δηλώσεις του σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης γνωστοποίησε πως την Παρασκευή θα έχει συνάντηση με τον Αντώνη Ρέμμο, όπου θα του καταθέσει την πρόταση του για να αναλάβει τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

 
“Δεν θέλουμε ο Ηρακλής να μείνει… ορφανός και γι΄αυτό υπάρχει μία κίνηση από εμάς για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε. Θα συναντηθώ με τον Αντώνη Ρέμμο, κανονίστηκε ένα ραντεβού γιατί πρέπει να δούμε τι θα γίνει ώστε να προχωρήσουμε και να κάνουμε κάποιες κινήσεις.
 
Είναι δύσκολο να έχεις καρπούζια σε μία μασχάλη. Ίσως βάλω τον κουνιάδο μου στο μπάσκετ, εφόσον προχωρήσουμε εμείς. Εγώ με τον κύριο Σαρλή θα ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο. Θέλω να έχω έναν άνθρωπο του Ηρακλή, αν δεν ήταν αυτός δεν θα έκανα τίποτα. Με τον Ρέμμο είχα μιλήσει παλιότερα, όχι όμως γι΄αυτό το θέμα. Μίλησα με τον Δήμο Πολύκαρπο αλλά δεν ξέρω τι σκέφτεται. Σίγουρα θα ήθελα να κάνω στο ποδόσφαιρο αυτό που κάνω και στο μπάσκετ αλλά εμείς θα εμπλακούμε μόνο αν φύγει ο Ρέμμος και δεν βρεθεί επενδυτής. Σίγουρα αν εμπλακούμε θα κάνουμε τα πάντα για να ενισχύσουμε την ομάδα”, δήλωσε ο Γιώργος Γαλανός.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε