Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα (1-1) για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη καθώς, πουλήθηκαν 25.000 εισιτήρια ενώ τα sms ξεπέρασαν τις 120.000!

Ο Ολυμπιακός στο πλευρό του Αμπιντάλ

Βαλβέρδε: Δεν μιλάω καμία ομάδα

Δεν είναι τυχαίο πως είναι η μόνη ομάδα που στην ονομασία της υπάρχει το “Σύνδεσμος Φιλάθλων”. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι η δύναμη του και το έδειξε για ακόμα μία φορά στην προσπάθεια που γίνεται ώστε να ξεφύγει ο Ερασιτέχνης από την δυσάρεστη θέση που έχει περιέλθει. Κατά την διάρκεια της αναμέτρησης μόνο στάλθηκαν 13.000 μηνύματα για την στήριξη του Ερασιτέχνη, ξεπερνώντας συνολικά τις 120.000!

 
Καλύτερος αντίπαλος σε έναν τέτοιο αγώνα δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον “αδελφοποιημένο” Ερυθρό Αστέρα. Το απόγευμα της Πέμπτης όλα στα “Γ. Καραϊσκάκης” θύμιζαν γιορτή. Ελάχιστα κενά καθίσματα με τους 300 οπαδούς των Σέρβων να κάθονται και να τραγουδούν μαζί με αυτούς του Ολυμπιακού. Προτού ξεκινήσει το παιχνίδι ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Νίκος Καραχάλιος, βράβευσε τον προπονητή του Ερυθρού Αστέρα, Ρόμπερτ Προσινέτσκι αλλά και τον πρόεδρο του συλλόγου Βλάνταν Λούκιτς. Στην συνέχεια βραβεύτηκε ο παλαίμαχος παίκτης των Πειραιωτών, Μίλος Σέστιτς και οι Κοβάσεβιτς, Τζόρτζεβιτς. Κατά την διάρκεια του ημιχρόνου η ομάδα του Κυπέλλου έκανε τον γύρο του θριάμβου με το Κύπελλο που κατέκτησε κόντρα στον Ηρακλή.
 
Στο αγωνιστικό κομμάτι που όπως ήταν λογικό πέρασε σε δεύτερη μοίρα ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 7΄με τον Μέλμπεργκ, ενώ οι Βίλοτιτς έγραψε το τελικό 1-1 στο 22ο λεπτό.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Ντουντού, Ζαϊρί, Φουστέρ, Χολέμπας, Μοϊσές, Γιάννης Παπαδόπουλος, Ριέρα.

Ερυθρός Αστέρας (Ρόμπερτ Προσινέτσκι): Βαΐκοβιτς, Τόσιτς, Εβάντρο, Μίκιτς, Βίλοτιτς, Μπίνιτς, Μπόρχα, Καντού, Γιέφτιτς, Μιχαΐλοβιτς, Καλουντέροβιτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε