Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Συνεχίζει με Φερέιρα ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα συνεχίσει στον πάγκο του “τριφυλλιού”, αφού τα… βρήκε με τους Γόντικα και Αλαφούζο, στην συνάντηση που είχαν την Πέμπτη. Την Παρασκευή νέα συνάντηση για να “σφραγιστεί” η συμφωνία.

Μετά την εξασφάλιση της αδειοδότησης κλείνουν ένα-ένα τα ανοιχτά θέματα για τον Παναθηναϊκό, με τους πράσινους να συναντιούνται με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και να έρχονται σε κατ’ αρχήν συμφωνία!

“Πληρέστατος ο φάκελος, νομιμότατη η αδειοδότηση του Παναθηναϊκού”

Ο Πορτογάλος τεχνικός συναντήθηκε την Πέμπτη με τον Δημήτρη Γόντικα και τον Γιάννη Αλαφούζο, από τους οποίους ενημερώθηκε για το πλάνο της νέας σεζόν. Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και ο έμπειρος τεχνικός συνομίλησε για περίπου μιάμιση ώρα με τους ιθύνοντες του “τριφυλλιού”.

Ο Φερέιρα δέχτηκε τη μείωση τόσο στις οικονομικές του απαιτήσεις, όσο και στο μπάτζετ της ομάδας. Ο ίδιος ζήτησε εγγυήσεις από τους ιθύνοντες του “τριφυλλιού” τις οποίες πήρε και αφορούσαν τη διοικητική σταθερότητα και τη λύση στα οικονομικά θέματα της ομάδας. Ο Φερέιρα φάνηκε να συμφωνεί με τη διοίκηση και όλα δείχνουν πως θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στους “πράσινους”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε