Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Συνεχίζει να… ζει το όνειρο – Πρώτος με “χρυσό” Αναστασάκο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Ο Ατρόμητος επικράτησες με 2-1 του Πανιώνιου στο Περιστέρι, έμεινε για 8ο ματς αήττητος και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. “Χρυσή” αλλαγή για τον Γιώργο Δώνη ο Ηλίας Αναστασάκος, που με την είσοδο του στον αγώνα πέτυχε και τα δυο τέρματα των “κυανόλευκων”.
Εκτεταμένα επεισόδια στο Περιστέρι

Στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα ο Ατρόμητος δεν καταφέρει να… ξεδιπλώσει το γνωστό παιχνίδι κατοχής του, κυρίως λόγω της απουσίας του Πίτου Γκαρσία. Από την άλλη, ο Πανιώνιος προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, χωρίς όμως να έχει η σωστή επιλογή στην τελική προσπάθεια.

 
Αν και στην συνέχεια οι “κυανόλευκοι” αύξησαν τις προσπάθειες τους για να παραβιάσουν την εστία του Ελευθερόπουλου, παρόλα αυτά η μόνη φορά που έγινε αυτό ήταν στο γκολ-οφσάιντ του Μήτρογλου στο 39′ το οποίο και ακύρωσε ο διαιτητής.
 
Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 57′ με την όμορφη κεφαλιά του Σκέμπρι. Η είσοδος του Αναστασάκου όμως αποδείχθηκε… χρυσή, μιας και ο Έλληνας επιθετικός στην πρώτη του επαφή με την μπάλα (61′) έκανε το 1-1, ενώ δύο λεπτά μετά διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Γουέιν, Τόμας, Ζουέλα, Επστάιν (77′ Επστάιν), Μπρίτο (81′ Μπρίτο), Μήτρογλου, Καραγκούνης (60′ Καραγκούνης)

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια. Σέμπρι, Κούτσι, Σάμαρης (69′ Κολοβός), Κουμορτζί, Γουνδουλάκης, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Ρόκας (79′ Μιλοβάνοβιτς)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε