Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Συνεχίζεται ο… πόλεμος μεταξύ ΑΕΚ και Ατρομήτου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μαίνεται η κόντρα μεταξύ των δυο ομάδων, μία μέρα μετά τον επεισοδιακό τελικό του κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ. “Πέτσινο” χαρακτήρισε η ομάδα του Περιστερίου τον τίτλο της Ένωσης. Ομάδα της… γειτονιάς χαρακτήρισαν την ομάδα των Δυτικών προαστίων οι “κιτρινόμαυροι”. Ομάδα του… άρθρου 44 χαρακτήρισε την ΑΕΚ ο Γιώργος Σπανός.
Η… μάχη της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, όπως φαίνεται δεν έλαβε τέλος μετά το πέρας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.
 
Πρώτος ο Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, στην οποία ανέφερε ότι χαρίζει έναν “πέτσινο” τίτλο στους “κιτρινόμαυρους”, χαρακτηρίζοντας το ΟΑΚΑ σαν ρωμαϊκή αρένα και τους οπαδούς της Ένωσης σαν… λιοντάρια.
 
Αυτό φυσικά δεν έμεινε αναπάντητο από την ΑΕΚ, η οποία εξέδωσε αιχμηρή ανακοίνωση με την οποία χαρακτήρισε… γραφικό τον πρόεδρο των Περιστεριωτών, ενώ χαρακτήρισε τον Ατρόμητο ως… ομάδα της γειτονιάς. Ταυτόχρονα, ο Νάτσο Σκόκο, με δηλώσεις του στο “aek365.gr” θέλησε να απαντήσει σε όσους προσπάθησαν να αμφισβητήσουν τον τίτλο της ΑΕΚ, τονίζοντας πως η Ένωση κατέκτησε επάξια το Κύπελλο.
 
Πάντως η… μάχη των ανακοινώσεων δεν τελείωσε εκεί, αφού την σκυτάλη πήρε στην συνέχεια ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου, που μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε από την ιστοσελίδα της ομάδας τόνισε πως ο κ. Αδαμίδης ντροπιάζει την ιστορία της ΑΕΚ, ενώ χαρακτήρισε την Ένωση ως… ομάδα του άρθρου 44.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε