Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Συνεχίζεται το τουρκικό ενδιαφέρον για Μέλμπεργκ – Ισπανός “μνηστήρας” για Σάντσες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η Γαλατά συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον αμυντικό του Ολυμπιακού, σύμφωνα με Σουηδικό δημοσίευμα. Η Εσπανιόλ είναι η τελευταία ομάδα που δείχνει ενδιαφέρον για τον Κολομβιανό μέσο που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό.
 
Φαίνεται πως το ενδιαφέρον της Γαλατά για τον Όλαφ Μέλμπεργκ παραμένει… ζεστό. Με δηλώσεις διοικητικού στελέχους της τουρκικής ομάδας, σε εφημερίδα της Σουηδίας, επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για τον αμυντικό του Ολυμπιακού.
 
“Είναι από τους υποψηφίους που μας ενδιαφέρουν για αγορά, μπορώ να το επιβεβαιώσω. Θα έχουμε ένα κεντρικό αμυντικό μέσα σε δέκα ημέρες”, ήταν τα λόγια του Μπουλέντ Τουλούν στην “Expressen”.
 
Στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας υπάρχουν δηλώσεις του Μέλμπεργκ που λέει: “Συγκεντρώνομαι στην επερχόμενη μου σεζόν στον Ολυμπιακό. Έχουμε το Champions Leauge και θα αντιμετωπίσουμε καλές ομάδες. Γίνομαι 34 ετών το Σεπτέμβριο και δε νομίζω να γίνει κάποια μεγάλη προσφορά για μένα. Επομένως, είναι καλό και για τις δύο πλευρές να συνεχίσω φέτος και να δούμε μέχρι πόσο θα αντέξω”.
 
Όσον αφορά τον Κολομβιανό μεταγραφικό στόχο των “ερυθρόλευκων”, αυξάνονται συνεχώς οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση του. Γαλλική ιστοσελίδα αναφέρει ότι… γερά στο κόλπο της απόκτησης του 25χρονου μέσου της Βαλενσιέν -μετά την Μπορντό- έχει μπει η Εσπανιόλ.
 
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η γαλλική ιστοσελίδα “mercato365.com”, η ομάδα της Βαρκελώνης και άλλοτε ομάδα του τωρινού προπονητή των Πειραιωτών, Ερνέστο Βαλβέρδε, φέρεται να έχει προσελκύσει τον Κάρλος Σάντσες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε