Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Συνεχίζουν… μαζί Φερέιρα και Παναθηναϊκός!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η διοικούσα επιτροπής των “πρασίνων” αποφάσισε την παραμονή του Πορτογάλου τεχνικού και τη νέα σεζόν στον πάγκο της ομάδας. Ως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται η πρόσληψη του τεχνικού διευθυντή στο “τριφύλλι”. “Δεν έχουν μπει λεφτά στο ταμείο, οπότε ο προγραμματισμός είναι χωρίς λεφτά”, τόνισε ο κ. Πολέμης!
Οι Δημήτρης Γόντικας, Αδαμάντιος Πολέμης και Γιώργος Νίκας αποφάσισαν -χωρίς τον Τζόνι Βεκρή ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό- για την παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Μια απόφαση που πάρθηκε μετά από μία τρίωρη συνεδρίαση, που έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ και την ανακοίνωσε ο Αδαμάντιος Πολέμης. Παράλληλα, ο κ. Πολέμης έκανε λόγο για τη δημιουργία μιας νέας ομάδα με πλάνο, ξεκαθάρισε ότι μέσα στην εβδομάδα θα “κλείσει” το θέμα του τεχνικού διευθυντή ενώ μίλησε για τον Αμπντούν και άλλα μεταγραφικά θέματα.

Ο εκ των μελών της διοικούσας επιτροπής και μέτοχος των «πρασίνων» τόνισε μεταξύ άλλων: “Η απόφαση είναι να παραμείνει ο κ. Φερέιρα. Είχαν προηγηθεί αρκετές συζητήσεις πριν την σημερινή ημέρα. Όπως και άλλα πόστα. Ψηφίστηκε ομόφωνα η παραμονή του. Εκτός αυτού υπάρχει η πρόσληψη του τεχνικού διευθυντού αλλά θα είναι στην διάθεση σας. Προτιμώ να λέω τα πράγματα όταν γίνονται. Για γενικό αρχηγό δεν είπαμε. Θέλουμε τεχνικό διευθυντή. Έχουμε και Έλληνες και ξένους που έχουμε δει, μέσα στην εβδομάδα θα αποφασίσουμε.
 
Ως προς το θέμα των μεταγραφών είπαμε σήμερα για όλα. Και για πωλήσεις. Όλα είναι θέμα προσφορών που θα πάρουμε. Όπως έχουμε δει παίκτες και για αγορά. Όταν τελειώνει ένα θέμα θα υπάρχουν ανακοινώσεις. Δεν έχουν μπει λεφτά στο ταμείο, οπότε ο προγραμματισμός είναι χωρίς λεφτά.
 
Θα επιδιώξουμε να έρθουν νέοι παίκτες για να δώσουν σε εμάς ότι μπορούν για να κάνουν μεγάλο βήμα μετά. Νέους, γρήγορους. Πρέπει να παίξουμε πιο στρωτό ποδόσφαιρο, με νέα παιδιά που θα ανεβούν στην καριέρα τους μέσα από τον Παναθηναϊκό”.
 
Για μεταγραφές: “Με τον Μάτος έχουμε διαπραγματεύσεις. Εφόσον τα βρούμε με την ομάδα του θα το προχωρήσουμε. Μιλήσαμε και για Αμπντούν και για άλλους. Δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Είναι σε κάποιο στάδιο. Θα έχουμε μια ομάδα πιο νέα σε ηλικία, να κάνουμε το κέντρο μας να βοηθήσει την επίθεση. Να παίζουμε καλά μπροστά”.
 
Για την διοίκηση: “Μέχρι τις 30/6 και μέχρι τα μέσα Ιουλίου θα καλέσουμε νέο Δ.Σ για να βγει διοικούσα επιτροπή. Πρέπει να βαδίσουμε με αυτά που έχουμε. Με τα δεδομένα που έχουμε τώρα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε