Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Σύνοδος κορυφής στην Μαδρίτη (VIDEO)

Ο πλανήτης περιστρέφεται γύρω από το clasico! Διαβάστε τα τελευταία νέα και την καλύτερη ανάλυση του διαδικτύου, με στατιστικά, video και ό,τι άλλο φανταστείτε.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Με πρωταγωνιστή τον Ντι Μαρία, ο οποίος έβαλε το πρώτο και έφτιαξε το δεύτερο γκολ, πέρασε με 0-3 από το Χιχόν φτάνοντας τις 10 σερί νίκες στην Primera. Στο Champions League πέρασε με το ίδιο σκορ από το Αμστερνταμ, αν και ακυρώθηκαν δύο κανονικά γκολ στον Αγιαξ. Με τρομερέςεμφανίσεις έχει καταφέρει να πάρει 37 βαθμούς από πιθανούς 42 στο πρωτάθλημα και στο clasico ο Μουρίνιο αναμένεται να παρατάξει σύστημα με τρία αμυντικά χαφ. Ο Τσάμπι Αλόνσο εξέτισε την ποινή του στον αγώνα με την Σπόρτινγκ και παίρνει φανέλα βασικού.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Για πρώτη φορά επί των ημερών Γκουαρδιόλα, πηγαίνει στο clasico όντας στο -3, έχοντας μάλιστα και ματς περισσότερο. Ο Πικέ εξέτισε την ποινή του κόντρα στην Λεβάντε, σε ένα ματς που οι Καταλανοί κέρδισαν για πλάκα 5-0, και επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας. Αν και σε πολλά ματς φέτος έχει παίξει με 3-4-3, ο Πεπ δύσκολα θα βάλει τρεις πίσω κόντρα στην επίθεση-πολυβόλο της λίγκας. Ετοιμος ο πλάγιος μπακ Αντριάνο, όμως λογικά θα καθίσει στον πάγκο.

Διαβάστε την ανάλυση του μεγαλύτεριου ματς του Πλανήτη στο gazzetta.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε