Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Σύνθημα αντεπίθεσης από Αλαφούζο: Η παράγκα πεθαίνει

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών την Τρίτη στη ρεβάνς κόντρα στη Μάλαγα ενώ τόνισε για ακόμη μία φορά ότι το σύστημα της απάτης και της παράγκας πεθαίνει.

Ο Γιάννης Αλαφούζος μέσω Twitter έστειλε μήνημα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού:

“Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα! Δεν παραδίνεται δεν υποκύπτει! Πολεμά και πιστεύει στην τελική νίκη ! Επίμονα συνεχίζουμε ! Όλοι μαζί!

Ο Παναθηναϊκός μας χρειάζεται όλους την Τρίτη στο ΟΑΚΑ για την μεγάλη υπέρβαση !Από χαμηλά ξεκινάμε και ξαναχτίζουμε τον νέο ΠΑΟ των οπαδών.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο πεθαίνει. Τώρα είναι η ώρα της αναγέννησης. Νέο ήθος νέα ομάδα βήμα βήμα προχωράμε με πίστη για κάτι καινούργιο. Η ομάδα των οπαδών και οι οπαδοί της ομάδας όλοι μαζι την Τρίτη στο ΟΑΚΑ για την μεγάλη υπέρβαση.”

Ενδιαφέρον είχε και η απάντηση του σε έναν οπαδό που του είπε: “Κάνουμε και λέμε ότι είναι αρεστό. Επικοινωνιακά παιχνίδια κτλ. Με άλλα λόγια νέο ήθος και αναγέννηση…”

Ο Γιάννης Αλαφούζος απάντησε: “Το αρεστό φίλε είναι η μαγκιά, η απάτη, η παράγκα και η αρπαχτή και αυτό το σύστημα σήμερα πεθαίνει! Κάποιοι θέλουμε κάτι νέο.”

Παίζει στη ρεβάνς ο Μπουμσόνγκ

Άργησε και…ναυάγησε ο Παναθηναϊκός – Προδόθηκε απ΄την άμυνα, “κλώτσησε” ευκαιρίες

Πιστεύει σε νίκη και πρόκριση ο Αλαφούζος!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε