Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Σύνθημα… εκδίκησης από Λαγό: Νίκη με νύχια και με δόντια

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο μπακ της ΑΕΚ δεν ξεχνά την περσινή εξάρα από τον Ολυμπιακό μέσα στο “Γ. Καραϊσκάκης” και εμφανίστηκε αποφασισμένος να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για τη νίκη, στο ντέρμπι του Σαββάτου.
 
Ο 26χρονος μπακ μίλησε ακόμα και για την αλλαγή προπονητή στην Ένωση, όπως και για την διοικητική αστάθεια που υπάρχει στην ομάδα.
 
“Όσοι έχουμε μείνει από την περυσινή σεζόν την έχουμε κρατήσει. Μας πληγώνει πάρα πολύ γιατί ήταν μία μαύρη σελίδα στην ιστορία της ομάδας μας και δεν πρέπει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, άσχετα αν κατακτήσαμε το Κύπελλο. Αυτά μένουν. Με νύχια και με δόντια πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Και δεν μιλάμε για σκορ ασφαλείας”, είπε στο aek-live.gr και συμπλήρωσε:
 
“Το μπάτζετ και το ρόστερ του Ολυμπιακού δεν είναι το ίδιο με το δικό μας. Θα παλέψουμε όπως κάθε παιχνίδι που παλεύουμε να κερδίσουμε και ένα παραπάνω τώρα να δείξουμε ότι τα λεφτά δεν παίζουν κανένα ρόλο σε αυτό το πρωτάθλημα”.
 
Ο Λαγός αναφέρθηκε ακόμα στην αλλαγή προπονητή: “Κάποιοι παίκτες στεναχωρήθηκαν, κάποιοι δεν περίμεναν την αποχώρηση, άλλοι το περίμεναν. Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Ανάλογα τι επαφή είχε ο κάθε παίκτης με τον προπονητή. Δεν είναι όλοι υπέρ, όλοι κατά”

Στην ιστορία με τα ταξί έπειτα από την ήττα στο Φάληρο: “Ο κόσμος ήθελε να μας εκφράσει την αγανάκτησή του μετά το ματς με τον Ολυμπιακό που δεχτήκαμε 6 γκολ. Μας ενημέρωσαν ότι θα φύγουμε με ταξί εμείς. Δεν μπορούσαμε να φέρουμε αντίρρηση γιατί όλοι με αυτό τον τρόπο μπορούσαμε να φυγαδευτούμε για να μην υπάρχουν έκτροπα. Απλά ο κόσμος εκείνη τη στιγμή ήθελε να εκφράσει την αγανάκτησή του και δεν του δώσαμε αυτό το δικαίωμα και μετά ήρθε αυτή η αντίδραση”.

Στην διοικητική αστάθεια: “Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Η ΑΕΚ έχει μεγάλη ιστορία και είναι μία μεγάλη δύναμη. Απλά αρκεί να το αποδείξουμε και αυτοί που είναι τώρα πρωταγωνιστές στα διοικητικά. Άμα θέλουν να συνεχίσουν ή να δώσουν την ομάδα αλλού. Ας έρθει κάποιος εξ ουρανού για να αναλάβει την ΑΕΚ εξ ολοκλήρου για να μπορέσει αυτή η ομάδα να συνεχίσει γιατί είμαι ενημερωμένος ότι και η Ερασιτεχνική περνάει δύσκολες μέρες. Πώς να πάρει το 10% όταν δεν υπάρχει τίποτα; Θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση. Μακάρι και σύντομα. Δεν είναι καλό για κανένα τμήμα της ΑΕΚ να έχει προβλήματα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε