Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Συσκέψεις Μαρινάκη με οπαδούς και σεκιούριτι για να βρεθούν οι ένοχοι!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μετά την δήλωση μετάνοιας για όσα είπε μετά το ντέρμπι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε μπαράζ συσκέψεων ώστε να βρεθούν και να τιμωρηθούν αυτοί που επιχείρησαν να προπηλακίσουν τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

“Έχει ξεφύγει ο Σισέ”

Μετά το πέρας της συνάντησης του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ με ανθρώπους της διοίκησης, της ασφαλείας, του γηπέδου και των οργανωμένων, αναρτήθηκε στο επίσημο σάιτ της ομάδας η παρακάτω ανακοίνωση:
 

“Με πρωτοβουλία του Προέδρου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Βαγγέλη Μαρινάκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στα γραφεία της Π.Α.Ε., σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε , Γιάννης Μώραλης, ο Διευθυντής ασφαλείας Γιάννης Τσιρώνης, ο Διευθυντής του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» Γιώργος Χατζημανώλης, ο υπεύθυνος της διαχείρισης εισιτηρίων Βασίλης Βασιλειάδης, εκπρόσωποι της εταιρίας Security του Καραϊσκάκη, καθώς και οι επικεφαλής των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας μας.
 
Στη σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα που είχαν να κάνουν με την ασφάλεια στο στάδιο Καραϊσκάκη κατά την διεξαγωγή αγώνων, την αποτροπή της εισόδου φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο και το πώς αυτή μπορεί να μην επαναληφθεί και την λήψη συγκεκριμένων μέτρων, τα οποία θα βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την ασφάλεια του γηπέδου και θα συμβάλλουν στην αποτροπή περιστατικών που κάνουν ζημιά στην προσπάθεια της Διοίκησης και της ομάδας μας.
 
Ο κ. Μαρινάκης ζήτησε επίσης από την εταιρία Security, έκθεση με προτάσεις και με όλες τις λεπτομέρειες για την είσοδο φιλάθλων, στον αγωνιστικό χώρο, μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ενώ ζήτησε την συνδρομή τόσο των οργανωμένων φιλάθλων, όσο και των υπεύθυνων της εγκατάστασης του σταδίου Καραϊσκάκη για τον εντοπισμό των δύο, τριών ατόμων που επιχείρησαν να προπηλακίσουν ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας.
Κατά τη σύσκεψη αποφασίστηκαν επίσης και θα υλοποιηθούν άμεσα τα ακόλουθα μέτρα:
 
1. Δημιουργία περιμετρικής περίφραξης στο στάδιο Καραϊσκάκη, προκειμένου να γίνεται καλύτερος και διπλός έλεγχος στους φιλάθλους και να μηδενιστεί η όποια πιθανότητα εισόδου στο γήπεδο, ατόμων χωρίς εισιτήριο.
2. Να υπάρξει όσο το δυνατόν πιο πληρέστερος έλεγχος από την εταιρία Security και φυσικά με την συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας, για την αποτροπή εισόδου στο γήπεδο καπνογόνων και βεγγαλικών, όπως επίσης να υπάρξει με μεθοδικό τρόπο και συνεχή επικοινωνία προς τους φιλάθλους, αλλαγή της νοοτροπίας σχετικά με την χρήση των παραπάνω, τα οποία μόνο πρόβλημα δημιουργούν στην ομάδα και στην έδρα μας.
3. Αύξηση της δύναμης των Security, προκειμένου να υπάρξει καλύτερη φύλαξη τόσο εκτός, όσο και εντός γηπέδου.
4. Να γίνει επέκταση του προστατευτικού διάφανου πλαστικού (πλέξι γκλάς) και στις θύρες του πετάλου που βρίσκεται προς τον σταθμό του ΗΣΑΠ.
5. Λόγω της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί αποφασίστηκε να μην πάρει η ομάδα μας εισιτήρια σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες μέχρι το τέλος της σεζόν.
6. Αποφασίστηκε κάθε φίλαθλος να μπορεί να παίρνει μόνο με την δική του ταυτότητα έως δύο εισιτήρια και να μην χρησιμοποιεί την ταυτότητα, οποιουδήποτε τρίτου, προκειμένου να αγοράζει εισιτήρια.
 
Τέλος, ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Βαγγέλης Μαρινάκης, ζήτησε από τους εκπροσώπους των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας μας, να επικρατήσει ψυχραιμία και να πέσουν οι τόνοι, παρά τα απολύτως καταδικαστέα περιστατικά που έχουν συμβεί, τις τελευταίες μέρες, σε Super League, Ε.Π.Ο., τον προπηλακισμό διαιτητή, καθώς και την επίθεση στο σπίτι του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Βασίλη Τοροσίδη, αλλά και τις απειλές για νέα επίθεση και στο σπίτι του Αντώνη Νικοπολίδη.
Υποχρέωση της πολιτείας και των θεσμικών οργάνων του ποδοσφαίρου να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα για να μην συνεχιστούν παρόμοια φαινόμενα.
Καλούμε την Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός να προβεί σε καταδίκη των παραπάνω περιστατικών και με ανάλογη κίνηση, ανακοίνωσή της, να συμβάλλει στην εκτόνωση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί και η οποία δεν βοηθά ούτε το ποδόσφαιρό μας, αλλά ούτε πολύ περισσότερο και την κοινωνία μας.
Κλείνοντας, καλούμε και τα Μ.Μ.Ε. να συμβάλλουν και όχι να πυροδοτούν, με δημοσιεύματά τους, το κλίμα που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε