Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Συζήτησαν, συμφώνησαν αλλά δεν τελείωσε ακόμη η μετεγγραφή Κουμορτζί και Μανιάτη στον Ολυμπιακό

Συζήτησαν, συμφώνησαν αλλά δεν τελείωσε ακόμη η μετεγγραφή Κουμορτζί και Μανιάτη στον Ολυμπιακό

Το ραντεβού Μαρινάκη και Βεντούρη πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, οι δύο άντρες έδωσαν τα χέρια αλλά ο λόγος που καθυστερεί η μετεγγραφή των δύο παικτών στους ερυθρόλευκους είναι τα έμψυχα ανταλλάγματα. Ανακοίνωση επιβεβαίωσης της συμφωνίας από τον Πανιώνιο.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αφού τα είπε με τον Μήτρογλου στον οποίο έδωσε διορία δύο ημερών για να του απαντήσει τι σκοπεύει να κάνει, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Πανιωνίου Γεράσιμο Βεντούρη. Υπήρξε συμφωνία κυρίων αλλά ακόμη υπάρχουν προβλήματα που πρέπει να λυθούν.

Το βασικό είναι ο Μήτρογλου. Η πλευρά του Πανιωνίου θέλει οπωσδήποτε τον παίκτη δανεικό μέχρι το καλοκαίρι και ο διεθνής επιθετικός δεν πειστεί να μετακομίσει στην Πλατεία τότε τα πράγματα θα αλλάξουν.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος, που είναι ο άλλος παίκτης που επιθυμεί διακαώς ο Λεμονής, δεν είναι ιδαίτερα ζεστός στην προοπτική να πάει στον Πανιώνιο, ενώ και ο Ολυμπιακός τον χρειάζεται μετά τους τραυματισμούς των Ντουντού, Ουρτάδο.

Οι Νεοσμυρνιώτες δεν θέλουν τον Μονιάκη κι αυτό διότι βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Δάρλα! Όλα θα ξεκαθαρίσουν την Τετάρτη όταν και θα απαντήσει ο Μήτρογλου στον Μαρινάκη. Πάντως η εκτίμηση όλων είναι ότι η συμφωνία μεταξύ Πανιωνίου και Ολυμπιακού δεν χαλάει.

Ο Μανιάτης παρά το ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει πρόβλημα να τον αφήσει μέχρι το καλοκαίρι στην Πλατεία εντούτοις ο ίδιος επιθυμεί να μεταγραφεί άμεσα στους ευρθρόλευκους κάτι που θα συμβέι. Ο Κουμορτζί θα αποκτηθεί ως δανεικός με οψιόν αγοράς.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι υπήρξε μία κατ’ αρχάς συμφωνία αλλά απομένουν πολλές λεπτομέρειες:

“Προς ενημέρωση των φιλάθλων μας και των Μ.Μ.Ε. αναφορικά με τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών μας, παραθέτουμε τα κάτωθι:

Υπήρξε σήμερα μια κατ’ αρχάς συμφωνία με τον κ. Μαρινάκη για την παραχώρηση των Γιάννη Μανιάτη και Μπενάρντ Κουμορτζί. Απομένουν πάρα πολλές λεπτομέρειες οι οποίες θα εξαρτηθούν από το χρόνο που θα γίνουν αυτές οι μεταγραφές, τώρα ή το καλοκαίρι, καθώς και από την τελική λίστα των παικτών που θα δοθούν ως ανταλλάγματα. Συζητήθηκαν διάφορα ονόματα και μέσα στην εβδομάδα ελπίζουμε ότι θα επέλθει οριστική συμφωνία. Σε ό,τι αφορά τον ποδοσφαιριστή Μήτρογλου, ο κ. Μαρινάκης ανέφερε στον κ. Βεντούρη ότι είχε ραντεβού μαζί του σήμερα και αναμένει μέχρι τη Τετάρτη να έχει την οριστική συγκατάθεση του παίκτη.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε