Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Τα αμυντικά κενά δεν κρύβονται από τα “παραπατήματα” αντιπάλων.

Τα αμυντικά κενά δεν κρύβονται από τα “παραπατήματα” αντιπάλων.

Ο Γιώργος Χελάκης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους διοικούντες του Παναθηναϊκού.

Κατά τα χρόνια της εγχώριας… παντοκρατορίας του έχει βρεθεί κι άλλες φορές ο Ολυμπιακός πίσω στη βαθμολογία. Είναι όμως η πρώτη φορά που του συμβαίνει η βαθμολογική διαφορά να συνδυάζεται με τόσο κακές εμφανίσεις και με καθολική αμφισβήτηση των αγωνιστικών δυνατοτήτων του.

 
Είναι η πρώτη φορά που όλοι μιλούν από τη μία για το πλήρες ρόστερ του Παναθηναϊκού και από την άλλη για αδυναμία του Σωκράτη Κόκκαλη να πληρώσει ώστε να φέρει σπουδαίους παίκτες στην ομάδα. Από τον σκληρό πυρήνα των οπαδών ακούγεται μάλιστα ότι τα οκτώ εκατομμύρια για τον Μπεν Αρφά δινόντουσαν με τη σιγουριά πως η μεταγραφή δεν επρόκειτο να γίνει.
 
Άλλες πηγές σημείωναν ότι η συμμετοχή του κ. Λαυρεντιάδη στο μετοχικό κεφάλαιο είτε δεν έφτασε στα ταμεία της ΠΑΕ είτε περιορίστηκε μόλις σε πέντε εκατομμύρια ευρώ. Όπως και να έχει ο Ολυμπιακό εμφανίζεται σαν τον πυγμάχο που κρατιέται από τα σχοινιά.
 
Με άλλα λόγια ο Παναθηναϊκός έχει τη μεγάλη ευκαιρία να του πάρει το πρωτάθλημα και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να κυριαρχήσει. Μην ξεχνάμε ότι ο πρωταθλητής εξασφαλίζει απευθείας συμμετοχή στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, δηλαδή ένα bonus περίπου είκοσι εκατομμυρίων ευρώ.
 
Παρά το γεγονός ότι υπολείπεται σχεδόν ένας ολόκληρος γύρος η έκβαση του πρωταθλήματος εξαρτάται από τον Παναθηναϊκό. Μόνο από δικά του χονδροειδή λάθη μπορεί να διαφοροποιηθεί η διαμορφωμένη κατάσταση.
 
Τέτοιο λάθος θα είναι να θεωρηθεί ότι η ομάδα δεν χρειάζεται ενίσχυση στα μετόπισθεν. Ακόμα και στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη φάνηκαν καθαρά τα αμυντικά κενά των πράσινων. Η ενίσχυση με έναν σέντερ μπακ κλάσης παραμένει επίκαιρη παρά την αγωνιστική κατάρρευση του Ολυμπιακού. Όσοι τυχόν στα διοικητικά κλιμάκια του Παναθηναϊκού θεωρήσουν ότι αρκεί το βαθμολογικό παραπάτημα του αιώνιου αντιπάλου και αφήσουν τα πράγματα ως έχουν πιθανόν το καλοκαίρι να βρεθούν μπροστά σε δυσάρεστη έκπληξη…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε