Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Τα… αστέρια επιστρέφουν

Τα… αστέρια επιστρέφουν

Με τα παιχνίδια Μάντσεστερ ΣίτιΜπαρτσελόνα και Λεβερκούζεν – Παρί Σεν Ζερμέν επιστρέφει το Τσάμπιονς Λιγκ.

Δύο μήνες μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη επιστρέφει με δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια για τους “16” να ανοίγουν το μενού.

Ειδικά το Μάντσεστερ Σίτι – Μπαρτσελόνα θα μπορούσε εύκολα να είναι και ο τελικός της διοργάνωσης. Οι Καταλανοί έρχονται από το 6-0 επί της Βαγιεκάνο, ενώ η Σίτι από τη νίκη-πρόκριση στο κύπελλο επί της Τσέλσι με 2-0.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ποτέ κατά το παρελθόν σε επίσημο ματς  Σίτι δεν έχει χάσει ποτέ στην έδρα της από ισπανική ομάδα μετρώντας δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, ενώ από την άλλη η «Μπάρτσα» σε 28 επισκέψεις στην Αγγλία έχει έξι νίκες, οκτώ ισοπαλίες και 14 ήττες

Σημαντική απουσία υπάρχει μόνο στο στρατόπεδο των γηπεδούχων αφού ο Πελεγκρίνι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Αγκουέρο.

Όσον αφορά στο άλλο ζευγάρι της ημέρας η Λεβερκούζεν υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν στον πρώτο επίσημο αγώνα στην ιστορία των δύο ομάδων. Η Λεβερκούζεν μετρά τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα ως γηπεδούχος απέναντι σε ομάδες από τη Γαλλία, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία σε έξι επισκέψεις στη Γερμανία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τρίτης:

Μάντσεστερ Σίτι – Μπαρτσελόνα 21:45 (NS2)
Μπάγερ Λεβερκούζεν – Παρί Σεν Ζερμέν 21:45 (NS1)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε