Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Τα είπαν Φερέιρα, Γόντικας – “Παιχνιδάκια” με το ραντεβού και τον προγραμματισμό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Το ραντεβού των δύο άντρων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, αν και αρχικά κυκολοφόρησαν φήμες αναβολής του, χωρίς πάντως να βγάλει κάτι οριστικό. Η συζήτηση μπορεί να έγινε γύρω από όλα τα θέματα σαν να είναι σίγουρη η παραμονή του Πορτογάλου στον πάγκο, αλλά αυτό δεν είναι σίγουρο μιας και η τελική απόφαση θα ληφθεί από τη διοικούσα επιτροπή.

Οι δημοσιογράφοι περίμεναν τον Ζεσουάλντο Φερέιρα να φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ, δεν τον είδαν να μπαίνει και έτσι βγήκε το συμπέρασμα ότι το ραντεβού δεν έγινε. Ο Πορτογάλος όμως έκανε “παιχνιδάκια” και τους ξεγέλασε μπαίνοντας από άλλη είσοδο.

Το ραντεβού διήρκησε αρκετές ώρες με τους δύο άντρες να συζητούν για όλα τα θέματα. Το ρόστερ, ο προγραμματισμός, η προετοιμασία ακόμη και οι παίκτες που θα φύγουν αλλά και αυτοί που θα έρθουν έπεσαν στο τραπέζι κάτι που δείχνει την πρόθεση του Γόντικα να μείνει ο Φερέιρα.

Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει ο Πορτογάλος στο πόστο του αλλά δεν μπορεί να αποφασίσει μόνος τους.

Η συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής την Τρίτη θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες από το περιβάλλον των μετόχων φαίνεται να υπάρχει διάθεση και από τους Νίκα, Πολέμη να προτείνουν την παραμονή του Φερέιρα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε