Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Τα επεισόδια διώχνουν τον Βαλβέρδε (;)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ιδιαίτερα προβληματισμένος από όσα έγιναν την Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο εμφανίζεται ο προπονητής του Ολυμπιακού, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει την παραμονή του στην Ελλάδα. Η συνομιλία με τον Μαρινάκη και το τηλεφώνημα της γυναίκας του.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε με τους συνεργάτες του και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με την “Sportday”, ο Βάσκος τεχνικός τόνισε πως υπήρχε κίνδυνος για τη δική του ζωή και των ποδοσφαιριστών του και εξέφρασε με έντονο τρόπο την δυσαρέσκεια του για όσα έγιναν στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, μάλιστα, εξέφρασε φόβους μήπως στο μέλλον παρεκτραπεί τελείως η κατάσταση, ενώ αναφέρθηκε και στη ανησυχία που προκλήθηκε στην οικογένεια του από τα επεισόδια. «Η γυναίκα μου γύρισε στην Ισπανία, έμαθε από τα ισπανικά ΜΜΕ ότι έγινε χαμός στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και με έπαιρνε συνεχώς τηλέφωνο για να μάθει εάν είμαι καλά και εάν είχε χτυπήσει κανείς», τόνισε ο Βαλβέρδε, ο οποίος ανέφερε ότι παρότι προσπάθησε να καθησυχάσει την οικογένειά του δεν κατάφερε να την πείσει.

Όλα αυτά δείχνουν πως οι πιθανότητες παραμονής του Βαλβέρδε έχουν μειωθεί μετά τα επεισόδια στο ντέρμπι, ωστόσο θεωρείται βέβαιο πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα κάνει τα πάντα για να τον πείσει να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας.

Παράλληλα τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις τόσο για τις ανανεώσεις των συμβολαίων που λήγουν (Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Μοντέστο) αλλά και αυτούς που αγωνίζονται ως δανεικοί στους “ερυθρόλευκους” ( Μακούν, Ορμπάιθ, Μαρκάνο).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε