Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τα έργα και οι…μεθυσμένες ημέρες του Γκοβού!

H αδυναμία του στο αλκόολ του εξασφάλισε σελίδα στο Facebook.

“Αλλάζει περπατησιά ο λύκος;”, αναρωτιέται ο λαός και μάλλον στην περίπτωση του Γκοβού ισχύει απόλυτα. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής έχει αδυναμία στο αλκοόλ και όσοι δεν το ήξεραν στον Παναθηναϊκό τώρα το έμαθαν.

Το γκρούπ που έχει φτιαχτεί στο Facebook για τον 32χρονο Γάλλο σίγουρα δεν τον τιμά, καθώς φέρει την ονομασία “Whisky Coca Govou” και αναφέρεται στην λατρεία του Γάλλου για το ουίσκι. Μάλιστα, το προσωνύμιο του ποδοσφαιριστή στην πατρίδα του είναι “Ουίσκι Γκοβού”, αν και στην Ελλάδα φαίνεται ότι το γύρισε στη βότκα.

Το 2008, ο Γκοβού είχε συλληφθεί από την αστυνομία της Λιόν να οδηγεί υπό την επήρρεια αλκοόλ. Το αλκοτέστ είχε δείξει ότι είχε υπερβεί το επιτρεπόμενο όριο κατά 5 φορές, που μεταφράζεται σε 2,8 γραμμάρια/λίτρο αίματος. “Παρά το γεγονός ότι πιάστηκε, δεν παραδίδει τα όπλα”, αναφέρεται στη σελίδα του. “Κοιμήθηκε και ξύπνησε με τα παπούτσια του”, συνεχίζει η σχετική ανάρτηση με χιουμοριστική διάθεση!

Παιδί της νύχτας μια ζωή!

Κι αν στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, έστω και μια έξοδος για διασκέδαση είναι πλέον θέμα σκέψης, στον Γκοβού τα “νυχτοπερπατήματα” αναμένεται να κοστίσουν κάποιες χιλιάδες ευρώ, καθώς ο Νικόλας Πατέρας σκέφτεται να τον τιμωρήσει με χρηματικό πρόστιμο 20-50 χιλιάδων ευρώ.

Ακόμα ένα...ποτηράκι για τον Γκοβού.

Ο τεχνικός διευθυντής των “πρασίνων”, Κάρλος Φρείτας, τα είπε με τον παίκτη, ο οποίος αρνήθηκε ότι βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο, αλλά δεν υπολόγιζε σε άνθρωπο της ομάδας(ήταν εκεί γιός μέλους του τιμ της ομάδας), ο οποίος έκανε την σχετική αποκάλυψη με συνέπεια ο Γκοβού να το παραδεχθεί.

Ο “άντρας της νύχτας”, όπως χαρακτηρίζεται στην σελίδα στο Facebook, έχει δημιουργήσει τον δικό του “αστικό μύθο” στη Λιόν, με τους δημοσιογράφους που κάλυπτουν το ρεπορτάζ της γαλλικής ομάδας να χαμογελούν με…νόημα όταν γίνεται αναφορά στον επιθετικό και τη σχέση του με το αλκοόλ.

“Τι μου λέτε;Ο Γκοβού ξενυχτάει; Δεν το πιστεύω”, είπε ειρωνικά ο δημοσιογράφος της L’Equipe, Κλόντ Σεβαλί, στη gazzetta.gr, τονίζοντας: “Μια ζωή έτσι ήταν. Όταν προσλαμβάνεις έναν υπάλληλο πρέπει να ελέγχεις το παρελθόν του. Τώρα το θυμήθηκαν στον Παναθηναϊκό; Πάντα έκανε ο,τι ήθελε όταν τελείωνε η προπόνηση. Δεν είναι τυχαίο ότι η Λιόν δεν ασχολήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιο του”, κατέληξε.

Ο παίκτης θα απολογηθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αλλά σε πρώτη φάση έλαβε το εξής μήνυμα: “Σταμάτα, γιατί μας εκθέτεις”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε