Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Τα… φώτα σε Τρίπολη και ΟΑΚΑ

ΦΩΤΟ NEWSIT.
ΦΩΤΟ NEWSIT.

Παραμονή των Φώτων η Superleague αρχίζει ξανά. Οι αναμετρήσεις Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ και Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα ανοίγουν την αυλαία του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος, ενώ το πρόγραμμα του Σαββάτου κλείνει ο αγώνας Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός. Δείτε όλο το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικές.

Δύο ομάδες με εντελώς αντίθετες πορείες στον πρώτο γύρο κοντράρονται στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Αστέρας Τρίπολης που βρίσκεται στην 3η θέση και έχει ξεκάθαρο στόχο το όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στα πλέι-οφ υποδέχεται την ΑΕΚ που έκλεισε το πρώτο μισό με μόλις 12 βαθμούς και θέλει να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Σάκη Τσιώλη είναι η απουσία του Φερνάντο Ουσέρο, ενώ από την άλλη πλευρά ο Έβαλντ Λίνεν έχει στην διάθεση του τους νεοαποκτηθέντες Αντώνη Πετρόπουλο και Παύλο Μητρόπουλο αλλά αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.

Την ίδια ώρα ο Πλατανιάς Χανίων φιλοξενεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα, ενώ ο “Άγιαξ της Ηπείρου” θέλει να αναρριχηθεί ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου ολοκληρώνεται στο Ολυμπιακό Στάδιο με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Λεβαδειακό. Οι “πράσινοι” έκλεισαν τον πρώτο γύρο στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ προέρχονται από την βαριά ήττα στην Βέροια με 3-0. Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα και ο Γιώργος Παράσχος δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα και αναμένεται να παρατάξουν τις καλύτερες δυνατές ενδεκάδες.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της Κυριακής ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Ολυμπιακός-Βέροια και Πανθρακικός-ΠΑΟΚ, ενώ το ντεμπούτο στον πάγκο του Ατρόμητου θα κάνει ο Νίκος Αναστόπουλος κόντρα στην Κέρκυρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

Σάββατο 5 Ιανουαρίου

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 17:15 Novasports 3
Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα 17:15 Novasports 2
Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 19:30 Novasports 2

Κυριακή 6 Ιανουαρίου

Άρης – Πανιώνιος 15:00 Novasports 1
Ατρόμητος – Κέρκυρα 17:15 Novasports 1
Πανθρακικός – ΠΑΟΚ 17:15 Novasports 2
Ολυμπιακός – Βέροια 19:30 Novasports 1

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου

Σκόντα Ξάνθη – ΟΦΗ 19:30 Novasports 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε