Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Τα “φώτα” στην Πλατεία

ΦΩΤΟ NEWSIT

Η φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας αρχίζει με τέσσερις αναμετρήσεις. Ξεχωρίζει το Πανιώνιος-Παναθηναϊκός. Τον Θρασύβουλο φιλοξενεί ο Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε τις αναμετρήσεις LIVE  από το NewsIt. Δείτε το πρόγραμμα.

Στη Νέα Σμύρνη διεξάγεται το πιο σημαντικό παιχνίδι της πρώτης μέρας της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Πανιώνιος, με τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη να βρίσκεται στην αποστολή, φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό που αναμένεται να παραταχθεί με αρκετές αλλαγές.

Στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ουραγό της Football League, Θρασύβουλο, με στόχο όχι μόνο τη νίκη-πρόκριση αλλά και την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις. Στην αποστολή βρίσκονται οι Γέστε και Ιμπαγάσα, ενώ ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα δώσει “ανάσες” σε αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Τρίτη 11 Ιανουαρίου
14:00 Κέρκυρα – Δόξα Δράμας
16:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης
19:00 Ολυμπιακός – Θρασύβουλος
21:00 Πανιώνιος-Παναθηναϊκός

Την Πέμπτη (12/1) ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Άρη στο Περιστέρι, ενώ οι υπόλοιπες τρεις αγώνες της 5ης φάσης θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα η Ξάνθη υποδέχεται τον Πανσερραϊκό (17/1), ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ (18/1) και ο Παναιτωλικός τον ΟΦΗ (19/1).

Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται ζωντανά από την τηλεόραση του ΟΤΕ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε