Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Τα “γυρνάει” η Μάλαγα για τον Πρίντεζη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η ισπανική ομάδα αν και αρχικά είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του διεθνή φόργουορντ μέχρι το καλοκαίρι με ισόποση κάλυψη του συμβολαίου, άλλαξε στάση με την μεταγραφή να βρίσκεται στον “αέρα”.

Ο Πρίντεζης το συμβόλαιο του οποίου με τους Ανδαλουσιάνους λήγει το 2012 θα ερχόταν ως δανεικός και ο Ολυμπιακός θα πλήρωνε τον ένα από τους δύο μήνες που του όφειλε η Ουνικάχα, συμφωνία άκρως συμφέρουσα για την ελληνική πλευρά.
 
Ο παίκτης είχε προγραμματίσει να βρίσκεται στην Αθήνα σήμερα το απόγευμα, αλλά η αλλαγή πλεύσης της Μάλαγα στα προφορικά συμφωνηθέντα με τον Ολυμπιακό περιέπλεξαν την υπόθεση, η οποία δεν αποκλείεται να οδηγηθεί σε «ναυάγιο». Και αυτό, διότι η ισπανική ομάδα δεν δέχεται αυτή τη στιγμή να τον παραχωρήσει δανεικό, αλλά να λυθεί το συμβόλαιό του, κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνο τον παίκτη, αλλά και την ελληνική ομάδα που σε μία τέτοια περίπτωση θα κληθεί να πληρώσει κάποια αποζημίωση για να αποκτήσει τον παίκτη.
 
Τα πάντα πλέον εξαρτώνται αποκλειστικά από την ισπανική ομάδα που θα πρέπει να αποφασίσει αν θα παραχωρήσει τον παίκτη ώστε να του δώσει μία ευκαιρία να αγωνιστεί με ο,τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον του, ή θα τον κρατήσει για να τον πληρώνει δίχως να αγωνίζεται.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε