Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Τα ισπανικά ΜΜΕ “στέλνουν” στην ΑΕΚ Αραούχο – Λιβάγια

Τα ισπανικά ΜΜΕ “στέλνουν” στην ΑΕΚ Αραούχο – Λιβάγια

Καταιγισμός δημοσιευμάτων στην Ισπανία που αφορούν την ΑΕΚ και τις περιπτώσεις των Αραούχο και Λιβάγια της Λας Πάλμας.

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στην Ισπανία που θέλουν την ΑΕΚ να παίρνει «πακέτο» τους Σέρχιο Αραούχο και Μάρκο Λιβάγια από την Λας Πάλμας, παρόλο που από την Ένωση δεν επιβεβαιώνεται κάτι.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο «σενάριο» για τον Αργεντινό και τον Κροάτη επιθετικό γίνεται αναφορά από τις πασίγνωστες «Marca», «As» και «Sport».

Το δημοσίευμα της «Marca» αναφέρει

«Επιπρόσθετα οι δυο ομάδες διαπραγματεύονται τον δανεισμό του Μάρκο Λιβάγια και τη συνέχεια σε αυτόν του Σέρχιο Αραούχο. Η πρώτη σεζόν του Λιβάγια στην Primera Division δεν πήγε τόσο καλά όσο αναμενόταν. Γι’ αυτό η ομάδα των Καναρίων θέλει να του δώσει την ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής και να πετύχει γκολ.

Οι καλές σχέσεις μεταξύ της ΑΕΚ και της Λας Πάλμας -εξαιτίας του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς- διευκολύνουν τη διαδικασία. Από την πλευρά του, ο Αραούχο ζήτησε από τη Λας Πάλμας να συνεχίσει για μια ακόμα σεζόν στην Ελλάδα. Πηγές κοντά στον παίκτη παραδέχονται ότι στην Ελλάδα κατάφερε να επανέλθει σε φόρμα. Είναι χαρούμενος στην ομάδα, περισσότερο συγκεντρωμένος στο αθλητικό κομμάτι και επιπρόσθετα τον συναρπάζει το να συμμετέχει στην πιο σημαντική διοργάνωση της Ευρώπης (σ.σ. το Champions League).

Ο “Τσίνο” έχει αποφασίσει και η Λας Πάλμας έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ. Όπως είχε πει στη “Marca” ο Μανόλο Χιμένεθ στις 25 Μαΐου, “ο Αραούχο είναι ένας παίκτης που μπορεί να επιστρέψει”. Ο Ανδαλουσιανός έχει ήδη τον επιθετικό του».

Το δημοσίευμα της «AS» αναφέρει

«Αυτή η συναλλαγή (σ.σ. η μεταγραφή του Λόπες) θα φέρει επιπλέον επικερδείς επιλογές για τις δυο πλευρές, εξαιτίας των καλών σχέσεων που έχουν. Η υπόθεση του Λόπες επιταχύνει τη μετακίνηση δυο επιθετικών στην Ελλάδα.

Ο Αργεντινός Σέρχιο Αραούχο και ο Κροάτης Μάρκο Λιβάγια είναι κοντά στον να πάνε δανεικοί στην ελληνική ομάδα. Μια χάρη σε ανταπόδοση μιας άλλης χάρης.

Ο Αραούχο τα κατάφερε περίφημα στην ελληνική ομάδα, πετυχαίνοντας 10 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, οπότε αναμένεται ότι το ίδιο θα συμβεί και με τον Λιβάγια».

Το δημοσίευμα της «Sport» αναφέρει

«Η Λας Πάλμας προσπαθεί να ελαφρύνει το μπάτζετ ώστε να κάνει χώρο για μελλοντική ενίσχυση και οι πρώτες αποχωρήσεις θα μπορούσαν να είναι στο πλαίσιο μιας τριπλής συμφωνίας με την ΑΕΚ.

Τις επόμενες μέρες μπορεί να επιβεβαιωθεί ότι οι Σέρχιο Αραούχο, Μάρκο Λιβάγια και Έλντερ Λόπες θα πάνε στην ελληνική ομάδα, μιας και η Λας Πάλμας δεν τους έχει στα πλάνα της για την προσεχή σεζόν.

Αρχικά η ΑΕΚ σκόπευε μόνο στην επιστροφή του Αραούχο, έπειτα από αίτημα του προπονητή της, του Ισπανού Μανόλο Χιμένεθ. Ο Αργεντινός τα πήγε εξαιρετικά στο εξάμηνο που αγωνίστηκε στην αθηναϊκή ομάδα. Έγινε είδωλο για τους φίλους της ΑΕΚ, χάρη στα 10 του γκολ, ειδικά γι’ αυτό που έφερε την ομάδα στα προκριματικά του Champions League».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε