Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τα καλύτερα tweets του τελικού!

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Η γκάφα του Φιλ Νέβιλ, ο θαυμασμός του Γκάρι Λίνεκερ, το μήνυμα των Ριβάλντο, Ρονάλντο, το respect του Ντάνιελ Άλβες. Πως σχολίασαν άνθρωποι του ποδοσφαίρου τον τελικό του Euro.

ΑΝΙΚΗΤΗ! Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ισπανία

Πριν τη σέντρα:

Ταμαντανί Ενσαλίβα (πρώην Πανιώνιος, ΑΕΚ): “Σχολιαστής BBC: ‘Δεν μου αρέσει ο Μπαλοτέλι, επειδή ποτέ δεν ξέρεις εάν θα σου κερδίσει ένα ματς ή θα αποβληθεί’. Ο Ρούνεϊ έχασε 2 παιχνίδια επειδή; Όταν λέω ότι ΜΙΣΩ τους υποκριτές… εννοώ ΜΙΣΩ τους υποκριτές”.

Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης (ΑΠΟΕΛ): “ΠΑΕΓΙΑ VS ΠΙΤΣΑ . Κάποιες φορές τρελλαίνομαι για το ένα και κάποιες για το άλλο. Απόψε όμως λιγουρεύομαι με χίλια την πίτσα ;)”.

Φιλ Τζόουνς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ): “Ποντάρω στο 2-1 για την Ισπανία σήμερα. Η Ιταλία θα σκοράρει πρώτη. Ο Κασάνο”

Μετά το 1ο γκολ της Ισπανίας

Μάρκο Ματεράτσι (παλαίμαχος Ιταλός): “Μανούλα μου, πως παίζουν έτσι!!!”.

Γκάρι Λίνεκερ (παλαίμαχος Άγγλος): “Πόσο υπέροχα βαρετοί είναι οι Ισπανοί;”

Ριβάλντο (παλαίμαχος Βραζιλιάνος): “Αυτή η εθνική Ισπανίας παίζει έτσι κι όμως υπάρχει κόσμος που δεν του αρέσει αυτό το στιλ”.

Η γκάφα του Φιλ Νέβιλ (Έβερτον): “Ερώτηση: Μετράει στους φιλάθλους εάν δεν τραγουδάμε τον εθνικό ύμνο; Οι Ιταλοί τραγουδούν δυνατά. Οι Ισπανοί δεν τραγούδισαν ούτε λέξη. Τι σας αρέσει περισσότερο;”.

Μετά το 2ο γκολ της Ισπανίας

Τομ Χάντλστοουν (Τότεναμ): “Μακάρι όλες οι ομάδες να ήταν τόσο ‘βαρετές’ να τις βλέπεις”.

Γκάρι Λίνεκερ (παλαίμαχος Άγγλος): “Έχω την εντύπωση ότι ο καιρός των σέντερ φορ τελείωσε. RIP”.

Λουίς Γκαρθία (Πούμας, πρώην Παναθηναϊκός): “Πραγματικό θέαμα. Με αυτό το γκολ, ο Τζόρντι είναι ο ποδοσφαιριστής του Euro”.

Τομ Κλέβερλι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ): “Η Ισπανία βαρετή; Είστε τρελοί;”.

Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης (ΑΠΟΕΛ): “Ευτυχώς που θα έχουμε την τύχη να δούμε πολλές φορές φέτος συνδυασμούς μεταξύ Xavi και Alba. Παικτάρα ο μικρός..!!”.

Στο ημίχρονο

Έντζο Μαρέσκα (Μάλαγα, πρώην Ολυμπιακός): “Το κλειδί του αγώνα; Η άμεση ανάκτηση της κατοχής μπάλας από την εθνική Ισπανίας. Κρατάμε ελάχιστα την μπάλα, αυτό ευνοεί την εθνική Ισπανίας. Σε κάθε περίπτωση, το αξίζουν”.

Νίκλας Μπέντνερ (Άρσεναλ): “Αποστομωτική εμφάνιση. Όμορφο, όμορφο ποδόσφαιρο. Η Ισπανία είναι η ονειρεμένη ομάδα”.

Μετά την έναρξη του 2ου ημιχρόνου

Χαβιέρ Μαστσεράνο (Μπαρτσελόνα): “Πόσο εύκολα μοιάζουν τα πάντα για τον Τσάβι και τον Ινιέστα;”

Απόστολος Βέλλιος (Έβερτον): “Καταπληκτικός τελικός”.

Χουάν Κάλα (Σεβίλλη, πρώην ΑΕΚ: “Ο Σέρχιο Ράμος είναι εξαιρετικός”.

σερ Τζεφ Χαρστ (παλαίμαχος Άγγλος): “Η Ιταλία έχει τον Πίρλο. Η Ισπανία έχει 10 Πίρλο’.

Ντάνιελ Άλβες (Μπαρτσελόνα): “Κι ο Πίρλο είναι επίσης καταπληκτικός. Τι σπουδαίος παίκτης; Για να του βγάζεις το καπέλο!!”.

Μετά τον τραυματισμό του Μότα

Αντώνης Νικοπολίδης (παλαίμαχος Έλληνας): “Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Γράφει Ιστορία σήμερα η Ισπανία και δικαίως”.

Χένοκ Γκόιτομ (Αλμερία): “Η Ιταλία παίζει με παίκτη λιγότερο και χάνει 2-0. Να πούμε game over; Ποτέ στη ζωή μου. Ακόμα θυμάμαι το 3-0 της Μίλαν κόντρα στη Λίβερπουλ”.

Έντβιν φαν ντερ Σαρ (παλαίμαχος Ολλανδός): “Κρίμα για το παιχνίδι ο τραυματισμός του Μότα, αλλά οι προθέσεις από την Ισπανία ήταν καθαρές. Απίστευτη για 3 σερί τουρνουά”.

Μετά το 3ο γκολ της Ισπανίας

Μάρκο Ματεράτσι (παλαίμαχος Ιταλός): “Πάντως, τιμή για τα παιδιά. Μας επέτρεψαν να ονειρευτούμε. Πρέπει να είναι χαρούμενοι γι’ αυτό που κατάφεραν. Ευχαριστούμε και το κεφάλι ψηλά”.

Απόστολος Βέλλιος (Έβερτον): “Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Τόρες. Σπουδαία προσωπικότητα”.

Μετά το 4ο γκολ της Ισπανίας

Χουάν Κάλα (Σεβίλλη, πρώην ΑΕΚ): “Σε αυτό το Euro, η εθνική έδειξε κλάση σε ποδόσφαιρο, επαγγελματισμό, αξίες και καλλιέργεια. Πόσο σπουδαίοι είναι;”.

Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης (ΑΠΟΕΛ): “Αυτό είναι…. Ακατάπαυστο passing game, κάθετη κίνηση στο χώρο και πάσα σε σωστό χρόνο και GOAL…Και τα τέσσερα γκολ πανομοιότυπα…”.

Τόμας Σόρενσεν (Στόουκ): “Μπράβο Ισπανία. Τρία σερί και ποιος μπορεί να πει ότι δεν θα γίνουν 4 σερί στη Βραζιλία το 2014;”.

Τομ Χάντλστοουν (Τότεναμ): “Τα εύσημα στην Ισπανία. Σπουδαία εμφάνιση στον τελικό. Ινιέστα=μάγος. Τσάβι=καθοδηγητής. Πόσες ομάδες θα δοκιμάσουν να παίξουν χωρίς σέντερ φορ φέτος;”.

Μετά το τέλος του ματς

Αντώνης Νικοπολίδης (παλαίμαχος Έλληνας): “Πικρή ήττα για την Ιταλία,αξίζουν το σεβασμό για την προσπάθεια που κάνανε σε όλο το EURO”.

Έντβιν φαν ντερ Σαρ (παλαίμαχος Ολλανδός): “Και νόμιζα ότι εγώ έχω κερδίσει κάποια τρόπαια στην καριέρα μου. Τι να πει κι ο Κασίγιας; Ακόμα και σε αυτό το ματς έκανε ορισμένε σπουδαίες επεμβάσεις”.

Ρονάλντο (παλαίμαχος Βραζιλιάνος): “Συγχαρητήρια Ισπανία για έναν τίτλο απόδειξη της σπουδαίας γενιάς ποδοσφαιριστών”.

Ντάβιντ Βίγια (Μπαρτσελόνα): “Μοναδικό, ανεπανάληπτο, ιστορικό… ΙΣΠΑΝΙΑ!!!”.

Αλέξανδρος Τζιόλης (Μονακό): “Αντρέα Πίρλο να κλαίει….υποκλίνομαι!!!”.

Κώστας Μπαρμπαρούσης (Παναθηναϊκός): “Ώρα για ύπνο, αρχίζω προπόνηση αύριο. Η Ισπανία ήταν τόσο καλή”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε