Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τα κλείνουνε τα μαγαζιά – “Λουκέτο” στη Football League!

Τα κλείνουνε τα μαγαζιά – “Λουκέτο” στη Football League!

Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της Football League και Football League 2 ανάγκασαν την Ένωση να αναστείλει τα πρωταθλήματα από τις 13 Φεβρουαρίου. Νωρίτερα πάντως απειλούν με αποχή οι ποδοσφαιριστές.

Η καθυστέρηση υπογραφής της σύμβασης με τον ΟΠΑΠ είναι ο βασικός λόγος που η Ένωση Β’ και Γ’ Εθνικής προχώρησε στην αναστολή των πρωταθλημάτων η οποία θα τεθεί σε ισχύ από τις 13 Φεβρουαρίου.

Η ανακοίνωση:

“Το Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’- Γ’ Εθνικής Κατηγορίας αποφάσισε ομόφωνα, όπως αναστείλει τη διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων της FOOTBALL LEAGUE και FOOTBALL LEAGUE 2 από τις 13.02.2012, εξαιτίας των οικονομικών αδιεξόδων και της αδυναμίας ανταπόκρισης στις στοιχειώδεις λειτουργικές δαπάνες, που έχουν περιέλθει οι ΠΑΕ και η διοργανώτρια, δεδομένης της μη εισροής εσόδων από οποιαδήποτε πηγή, από τα τέλη Μαΐου 2011 έως και σήμερα.”

Οι ποδοσφαιριστές πάντως έχουν φτάσει στα όρια τους και απειλούν με αποχή από την 1η Φεβρουαρίου αν δεν βρεθεί άμεσα λύση.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

“Εδώ και ένα μήνα παρακολουθούμε το θέατρο του παραλόγου στο ποδόσφαιρο μας, σε ό,τι αφορά την ασφάλιση των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών και βλέπουμε στην πράξη ότι δυστυχώς, η κοροϊδία συνεχίζεται. Μέχρι εδώ όμως. Η υπομονή των ποδοσφαιριστών τελείωσε. Θα παίξουμε και αυτό το Σαββατοκύριακο σε Β’ και Γ’ Εθνική κατηγορία και μετά, τέλος.

Εάν δεν αντιμετωπισθεί ΑΜΕΣΑ και ΟΡΙΣΤΙΚΑ το πρόβλημα με την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών, ώστε να είναι καλυμμένοι και οι ίδιοι αλλά και τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους, συνεχώς και όχι μόνο για τις ημέρες των αγώνων, οι ποδοσφαιριστές ΟΛΩΝ των ομάδων Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας δε θα παίξουν στις επόμενες αναμετρήσεις των ομάδων τους και αυτή η αποχή θα ξεκινήσει από την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου. Θα περιμένουμε μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Εφόσον δεν έχουμε τη λύση στο πρόβλημα της ασφάλισης, εμάς ξεχάστε μας. Δεν παίζουμε, όσο δεν έχουμε ασφάλιση κι είναι κλειστές οι πόρτες της στοιχειώδους ιατρικής μέριμνας και φροντίδας για εμάς και τους ανθρώπους που περιμένουν από εμάς, έστω τα απολύτως αυτονόητα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε