Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Τα ξένα ΜΜΕ για τα “στημένα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Από τη Γαλλία και τη Λιθουανία, μέχρι τη Σλοβακία και τη Βραζιλία, τα ΜΜΕ ασχολούνται με ποδοσφαιρικό σκάνδαλο που ξέσπασε στην Ελλάδα.
Οι αποκαλύψεις για τα “στημένα” παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος απασχόλησαν τον Τύπο των ξένων χωρών!
 
Το πρακτορείο “Reuters” υποστηρίζει ότι “…οι πρόεδροι δύο συλλόγων της Σούπερ Λίγκας είναι μεταξύ αυτών των 15 ανθρώπων που πήγαν στον εισαγγελέα Αθηνών για τη φερόμενη συμμετοχή τους σε στημένα παιχνίδια”.
 
Μέχρι και sτη Βραζιλία ασχολούνται με το «καυτό» θέμα των ημερών στη χώρα. Η ιστοσελίδα “esportes.terra” μιλάει για το μεγαλύτερο σκάνδαλο διαφθοράς στην ιστορία της Ελλάδας.
 
To γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων (DPA) ξεχωρίζει την είδηση της σύλληψης του Αχιλλέα Μπέου και του Σταύρου Ψωμιάδη. “Οι πρόεδροι δύο συλλόγων της πρώτης κατηγορίας, συνελλήφθησαν ως ύποπτοι σε κύκλωμα στημένων αγώνων. Οι πρόεδροι των συλλόγων του Βόλου και της Καβάλας βρίσκονται ανάμεσα σε 10 υπόπτους, που κρατούνται και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ξέπλυμα χρημάτων”.
 
Η εφημερίδα της Σλοβακίας “denniksport” αναφέρει ότι “…το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο σκάνδαλο», ενώ το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP), τονίζει στα τηλεγραφήματά του ότι «…η επιχείρηση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε κατόπιν καταγγελιών της UEFA» κι ακόμη «…οι Έλληνες ενδεχομένως να εμπλέκονται σε κύκλωμα στημένων αγώνων, τόσο εντός της χώρας όσο και στο εξωτερικό”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε