Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Τα λέει με τους οπαδούς ο Σαββίδης

Τα λέει με τους οπαδούς ο Σαββίδης

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ζήτησαν συνάντηση με τον μεγαλόμετοχο της ομάδας Ιβάν Σαββίδη ο οποίος έκανε δεκτό το αίτημα τους και τις επόμενες οι δύο πλευρές οι δύο πλευρές θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν εφ όλης της ύλης.

Οπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας “Σπορ του Βορρά”: “Ο Τσιστιακόφ ήταν θετικός στη συνάντηση. Πρόσφατα έγινε μια συνάντηση στην Τούμπα που θεωρείται ως προκαταρκτική της βασικής που αναμένεται να γίνει στο άμεσο μέλλον ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ και μία αντιπροσωπεία οπαδών του Δικέφαλου.

Οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν ζητήσει πρόσφατα από επιτελείς της ΠΑΕ (Βρύζα, Ποικιλίδη, Μηλιωρίδη) να παίξουν διαμεσολαβητικό ρόλο για να έρθουν σε απευθείας επαφή με τον Σαββίδη. Τους ζήτησαν να μεταφέρουν αυτή την επιθυμία τους, καθώς πιστεύουν ότι σε μία απευθείος συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο, θα μπορέσουν να αναφέρουν αρκετά από τα θέματα που τους απασχολούν και θα του δώσουν να αντιληφθεί πως σκέφτονται οι ίδιοι για τον ΠΑΟΚ παρά τα όσα ακούγονται και λέγονται.

Προ ημερών λοιπόν στην Τούμπα έγινε μία συνάντηση στην οποία παρόντες ήταν δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ (από την μία πλευρά) και από την άλλη, εκπρόσωποι της ομάδας. Μεταξύ αυτών ο στρατηγικός σύμβουλος Γκέρμαν Τσιστιακόφ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ζήσης Βρύζας και τα μέλη τα διοίκησης Παναγιώτης Ποικιλίδης, Σπύρος Μηλιωρίδης, Ηλίας Γεροντίδης. Σημειωτέον πως είχε προηγηθεί η κίνηση των οπαδών για να συναντηθούν απευθείας με τον Σαββίδη. Κρίθηκε σκόπιμο όμως από την ΠΑΕ να γίνει πρώτα η επαφή των επιτελών της με εκπροσώπους των οπαδών για να πάρουν μία “πρώτη γεύση” για τα θέματα που θα συζητηθούν. Και σε αυτή τη συνάντηση που περιγράφουμε, ειπώθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα. Αρχικά οι οπαδοί ρώτησαν τον Τσιστιακόφ εάν προτίθεται ο Σαββίδης να τους συναντήσει άμεσα.

Η απάντηση του στρατηγικού συμβούλου ήταν πως το αίτημά τους μεταφέρθηκε στον μεγαλομέτοχο και ο ίδιος επιθυμεί να βρεθεί μαζί τους. Χαρακτηριστικά ο Τσιστιακόφ τους είπε: “Θα γίνει η συνάντηση, απλά ο μεγαλομέτοχος είναι πολυάσχολος και πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη ημερομηνία για να γίνει το ραντεβού””.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε