Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τα “μέτωπα” του Κόκκαλη

Ο Σωκράτης Κόκκαλης γύρισε και θέλει να ρυθμίσει άμεσα τα πάντα
Ο Σωκράτης Κόκκαλης γύρισε και θέλει να ρυθμίσει άμεσα τα πάντα, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναλαμβάνει δράση σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου να αναστρέψει το κλίμα, αλλά και την κατάσταση στους “ερυθρόλευκους”.

Το αργότερο μέχρι αύριο, ο Σωκράτης Κόκκαλης θα μεταβεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, προκειμένου να μιλήσει με τους παίκτες της ομάδας και το νέο προπονητικό τιμ, ενώ δεν αποκλείεται να τοποθετήσει τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στη θέση του αρχηγού-μάνατζερ στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο πρόεδρος των “ερυθρολεύκων” αναμένεται να χρησιμοποιήσει σκληρή γλώσσα, καθώς όταν έφυγε για την Αμερική είχε αφήσει την ομάδα στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και επιστρέφοντας την βρήκε στο -7.
 
Εν τω μεταξύ, το “μέτωπο” Καστίγιο μένει ανοιχτό. Τα φαξ που έχουν φτάσει από την Ουκρανία έχουν περιπλέξει την κατάσταση. Στο πρώτο αναφέρεται ότι ο παίκτης είναι μόνο προς πώληση, ενώ μέσω των άλλων δύο ο Ολυμπιακός ενημερώνεται ότι ο Ουκρανός μάνατζερ που βρίσκεται στην Αθήνα εξουσιοδοτείται από την Σαχτάρ να διαπραγματευτεί είτε για δανεισμό, είτε για πώληση. Σε σημερινή συνάντηση ζητήθηκε από τον Ολυμπιακό να στείλει ένα φαξ στη Σαχτάρ, στο οποίο θα επαναλαμβάνει ποιά είναι η προσφορά του για τον Μεξικανό ποδοσφαιριστή.
 
Ο Νέρι Καστίγιο φέρεται να έχει στα χέρια του το έγγραφο που μιλά για την μόνη εφικτή περίπτωση, αυτή του δανεισμού για ενάμισι χρόνο έναντι 1.500.000 ευρώ και αναμένεται να το πάει σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ. 
Τέλος, στάση αναμονής τηρούν στο “ερυρθόλευκο στρατόπεδο” για την υπόθεση του Σκόκο, την οποία ακόμα δεν θεωρούν “τελειωμένη”, καθώς απομένουν 9 ημέρες για να “κλείσει” το μεταγραφικό “παράθυρο” του Ιανουαρίου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε