Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Τα…παιδιά του Ζούρου δείχνουν το δρόμο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ των αντρών νίκησε με 66-63 τη Ρωσία στο πρώτο της φιλικό προετοιμασίας ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά. Καϊμακόγλου και Πρίντεζης οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας του Ηλία Ζούρου.

Παρά τις πολλές απουσίες της, η Εθνική ομάδα νίκησε την Ρωσία και έδειξε ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά της. Σπανούλης και Βουγιούκας δεν αγωνίστηκαν, όπως και οι Ζήσης, Φώτσης, Μπουρούσης που είναι στην Ιταλία για τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότηματα με όπλο την άμυνα, επικράτησε της παρέας του Κιριλένκο και έδωσε υποσχέσεις. Ο Καϊμακόγλου με 15 πόντους και ο Πρίντεζης με 14 ήταν οι κορυφαίοι της Εθνικής.

Οι παίκτες του Ζούρου πάτησαν γκάζι στη δεύτερη περίοδο, πήραν διαφορά 9 πόντων και τη διατήρησαν μέχρι το τελευταίο δίλεπτο του αγώνα.

Οι Ρώσοι επιχείρησαν την τελική τους αντεπίθεση αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ.

Δεκάλεπτα: 16-12, 26-35, 44-54, 63-66. 

Ρωσία (Μπλατ): Σβεντ 6 (1), Πονκρασόφ 5 (1), Κιριλένκο 9, Μόνια 11, Καρασόφ 6 (2), Φριτζόν 6, Κάουν 7, Μοζγκόφ 4, Αντόνοφ 4, Βορόνοφ 2, Βιάλτσεφ 3 (1). 

Ελλάδα (Ζούρος): Βασιλειάδης 9 (3), Μάντζαρης 3 (1), Σλούκας, Καλάθης, Μπράμος 3 (1), Πρίντεζης 14, Παπανικολάου 8 (2), Σαρικόπουλος, Μαυροειδής 8, Καϊμακόγλου 15, Καββαδάς 6 (εκτός δωδεκάδας ο Σπανούλης, δεν αγωνίστηκε ο Βουγιούκας).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε