Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Τα… πήρε με Ριέρα ο Βαλβέρδε! – Πρώτος στόχος ο Ασαμόα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ιδιαίτερα ενοχλημένος από την στάση του Ριέρα και την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στην Γαλατά εμφανίστηκε ο Ισπανός τεχνικός που κοιτάει την περίπτωση του Ασαμόα για να καλύψει το κενό.

Ο Ίβηρας τεχνικός εξέφρασε την δυσαρέσκειά του στον ποδοσφαιριστή σε τετ α τετ που είχαν στην προπόνηση της Παρασκευής, δίνοντας του να καταλάβει ότι τον “εκθέτει” στα μάτια των οπαδών και της διοίκησης, με τον Ριέρα ωστόσο να μην κάνει πίσω δελεασμένος από την πολύ καλή πρόταση των Τούρκων.

Επιπλέον ο Βαλβέρδε γνωρίζει πως δεν μπορεί ο παίκτης που θα αποκτηθεί για να αντικαταστήσει τον Ριέρα δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, εκεί δηλαδή που τον θέλει περισσότερο.

Μια περίπτωση που κοιτάζουν ιδιαίτερα ζεστά στον Ολυμπιακό είναι αυτή του Τζέραλντ  Ασαμόα. Ο 32χρονος Γερμανός στράικερ, γεννημένος στην Γκάνα, έμεινε ελεύθερος από την Ζανκτ Πάουλι και αναζητά τη νέα ποδοσφαιρική στέγη της καριέρας του. Οι “ερυθρόλευκοι” εχουν ξεκινήσει ήδη τις επαφές και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε εξελίξεις.

Φουστέρ: Μας δίνει μεγάλη δυνάμη ο κόσμος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε