Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Τα πιτσιρίκια της ΑΕΚ πληρώνονται… μόνα τους

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Η ΑΕΚ με το 3-1 της επί της Στουρμ Γκρατς επιβεβαίωσε την αγωνιστική ανάκαμψη της, απέφυγε τα αρνητικά ρεκόρ και έβαλε στα ταμεία της 150.000 ευρώ που δίνει η νίκη στον όμιλο του Europa League.

Επιτέλους νίκη – Αποχαιρέτησε “όρθια” το Europa League η ΑΕΚ

Η Ένωση έχει βρει για τα καλά τον ρυθμό της, παρά τα χιλιάδες προβλήματα που αντιμετωπίζει, έφτασε τις 6 νίκες στα 7 τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις και δείχνει ότι μπορεί να διεκδικήσει τους στόχους της.

Το 3-1 επί της Στουρμ Γκρατς μπορεί να μην της εξασφάλισε την πρόκριση στους “32” του Europa League αφού αυτή είχε χαθεί από νωρίς, όμως της επέτρεψε να αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου και να αποφύγει πολλά αρνητικά ρεκόρ.

Αν η Ένωση γνώριζε την ήττα τότε θα γινόταν η τρίτη ομάδα που θα ολοκλήρωνε για δεύτερη φορά όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης χωρίς βαθμό.

Θα γινόταν η πρώτη ομάδα που θα ολοκλήρωνε χωρίς βαθμό όμιλο του Europa League, ενώ απέφυγε και τη δημιουργία αρνητικού ρεκόρ συνεχόμενων αγώνων χωρίς νίκη στην Ευρώπη.

Στα θετικά της ΑΕΚ ήταν και η παρουσία των νεαρών παικτών. Κλωναρίδης και Μπουγαϊδης έκαναν σπουδαία εμφάνιση στο Γκρατς, δείχνοντας στον Κωστένογλου ότι μπορεί να τους υπολογίζει.

Εκτός όλων των παραπάνω, η νίκη θα φέρει 150.000 ευρώ στα άδεια ταμεία της ΠΑΕ και θα μπορέσουν να πάρουν μία ανάσα οι απλήρωτοι παίκτες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε