Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Τα πλάνα του Λίνεν και οι παρατηρήσεις

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τις πρώτες σκέψεις του για το εντός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό αποκάλυψε την Τετάρτη ο Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός έδειξε στους ποδοσφαιριστές του το παιχνίδι με τη Βέροια, τους μοίρασε συγχαρητήρια για τη συνολική τους εικόνα, αλλά έκανε και παρατηρήσεις για κάποια λάθη που θέλει να διορθωθούν

Ο Έβαν Λίνεν θα στηριχθεί στην ενδεκάδα που πήρε τη νίκη 4-0 απέναντι στη Βέροια, πραγματοποιώντας όμως κάποιες αλλαγές στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Την Τετάρτη, ο Γερμανός τεχνικός δοκίμασε τον Κωνσταντόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τον Βλάχο στα δεξιά της άμυνας και τον Λαγό στα αριστερά. Οι Κοντοές και Κουτρουμπής ήταν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Φέτση και Κορδέρο να αποτελούν το δίδυμο των αμυντικών μέσων στον άξονα. Στη μεσοεπιθετική γραμμή χρησιμοποιήθηκαν οι Γκερέιρο στα αριστερά, Κατίδης στον άξονα και Φούντας στα δεξιά. Στην κορυφή της επίθεσης ξεκίνησε ο Κατσικοκέρης.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, οι “κιτρινόμαυροι” είδαν πλάνα από τον αγώνα από τη Βέροια, με τον Λίνεν να κάνει τις παρατηρήσεις του. Ο Γερμανός τους τόνισε πως έβγαιναν σωστά από τα άκρα στην επίθεση, όπως τους είχε πει. Επίσης, επεσήμανε πως έπαιξαν σωστά την αντεπίθεση, ενώ τους έκανε παρατηρήσεις για τα λάθη στα μαρκαρίσματα.

Την Πέμπτη η κρίσιμη μέρα για τους τραυματίες

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε