Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τα πλάνα του Μπάγεβιτς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με τον Ίσμαελ Μπλάνκο στον πάγκο και τον Σκόκο πίσω από τον Τζιμπούρ στην επίθεση αναμένεται να παραταχθεί η ΑΕΚ στον εναρκτήριο αγώνα των πλέι-οφ με τον ΠΑΟΚ. Τι ειπώθηκε στο δείπνο για τον Σκόκο.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σχήμα 4-4-1-1. Στην άμυνα ο Λαγός θα πάρει την θέση του τιμωρημένου Καράμπελα στο αριστερό άκρο, ενώ δεξιά θα είναι ο Αραούχο. Στα στόπερ ο Μαϊστόροβιτς θα έχει δίπλα του τον Μανωλά. Ο Γιάχιτς θα πάει στην μεσαία γραμμή δίπλα στον Καφέ, στα άκρα θα βρίσκονται ο Λεονάρντο με τον Μαντούκα και στην επίθεση ο Σκόκο πίσω από τον Τζιμπούρ. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του υπομονή κατά την διάρκεια του αγώνα και αυτοσυγκέντρωση, ενώ τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσεις με νίκη η “Ένωση” τις υποχρεώσεις της στα πλέι-οφ.

Το βράδυ της Δευτέρας οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να δειπνήσουν με τον πρόεδρο της ομάδας, Σταύρο Αδαμίδη. Η συζήτηση δεν μπορούσε παρά να μην πάει για ακόμα μία φορά στο θέμα του Νάτσο Σκόκο. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ επανέλαβε πως δεν υπάρχει καμία πρόταση από ελληνική ομάδα και πιστεύει πως οι φήμες που κυκλοφορούν, ειδικά τώρα πριν τα πλέι-οφ, έχουν σκοπό να βλάψουν την ομάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε