Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Τα ψέμματα τελείωσαν”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε για την Βαρκελώνη για τον πιο κρίσιμο αγώνα της σεζόν, όπως παραδέχθηκε και ο Κώστας Καϊμακόγλου. Δείτε τι είπε ο Ομπράντοβιτς.

Ομπράντοβιτς: Πιστεύω στην ομάδα μου

Οι πρωταθλητές ξέρουν ότι έχουν απέναντί τους έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο, την Μπαρτσελόνα, στην έδρα του οποίου θα διεξαχθεί το Final-4, ωστόσο άπαντες αισιοδοξούν ότι μπορούν να επιστρέψουν στην Αθήνα, παίρνοντας τουλάχιστον μία νίκη.

 
Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις που έκανε στο αεροδρόμιο ο Κώστας Καϊμακόγλου, λίγα λεπτά πριν από την αναχώρηση για την Βαρκελώνη.
 
“Τα ψέμματα έχουν τελειώσει. Δεν υπάρχει γυρισμός. Παίζουμε όλη τη χρονιά για να φτάσουμε εδώ και τώρα θα προσπαθήσουμε να πάμε στο Final-4. Το πιο σημαντικό ταξίδι μας είναι αυτό και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι να γυρίσουμε με τουλάχιστον μία νίκη από τη Βαρκελώνη”.
 
Ερωτηθείς αν υπάρχει άγχος λόγω του μειονεκτήματος έδρας, ο άσος του “τριφυλλιού” τόνισε: “Όταν έχεις το μειονέκτημα και παίζεις απέναντι στην Μπαρτσελόνα και παρότι δεν έχει τη δύναμη την περσινή και ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς, είναι ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, αυτόματα χρίζεται το φαβορί καθώς έχει και το Final-4 στην έδρα της. Εμείς ως αουτσάιντερ έχουμε πολύ λιγότερο άγχος”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε