Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Τα supercars των ποδοσφαιριστών!

Το αυτοκίνητο του... Τζέιμς Μπόντ
Το αυτοκίνητο του... Τζέιμς Μπόντ, επέλεξε ο Φερνάντο Τόρες

Τα νέα τους καλογυαλισμένα αυτοκίνητα, αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ, επιδεικνύουν με υπερηφάνεια οι αστέρες του ποδοσφαίρου. Δείτε τις επιλογές τους.

Ο Φερνάντο Τόρες της Λίβερπουλ, “εμπιστεύθηκε” την βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία Aston Martin και μόλις παρέλαβε την ολοκάινουργια DBS του. Το συγκεκριμένο μοντέλο “πρωταγωνίστησε” στις δυο τελευταίες ταινίες του Τζέιμς Μποντ, “Casino Royale” και  “Quantum of Solace” και το λιγότερο του κόστισε 160.000 λίρες.

Αναμφισβήτητα, ο “βασιλιάς” στο πάρκινγκ του προπονητικού κέντρου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Νάνι. Ο Πορτογάλος, έχει στην κατοχή του μια από τις συλλεκτικές Lamborghini Gallardo LP 550-2 Valentino Balboni. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την μονάδα παραγωγής της ιταλικής φίρμας έχουν βγεί μόλις 250 τέτοια αυτοκίνητα. Ο Νάνι έβγαλε από τον τραπεζικό του λογαριασμό τουλάχιστον 167.000 λίρες, καθώς τόσο κοστίζει η βασική έκδοση!

Ιταλικό...γούστο στα αυτοκίνητα για το Νάνι!

 

Πιο…διακριτική η επιλογή του Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος μπορεί να μην οδηγεί ένα supercar, αλλά μόλις αγόρασε ένα AUDI RS6, που του κόστισε περίπου 78.000 λίρες.

Λάτρης της AUDI είναι και ο Άντερσον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος παρέμεινε σταθερός στο Q7, αξίας περίπου 40.000 λιρών, μετά την καταστροφή του Audi R8 supercar, πριν από λίγο καιρό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε