Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Τα σχέδια του Βγενόπουλου για τον Παναθηναϊκό

Το διοικητικό συμβούλιο των πράσινων έβγαλε αρκετές ειδήσεις αλλά η σημαντικότερη είναι η δηλωμένη πλέον πρόθεση του Mr Mig να γίνει το απόλυτο αφεντικό στην ΠΑΕ παίρνοντας άμεσα τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Μετά το τέλος του ΔΣ μπορεί ο Νικόλας Πατέρας να έκανε δηλώσεις με τις οποίες φαινόταν ότι η πολυμετοχικότητα θα συνεχιστεί και μάλιστα με πολύ πιο ισορροπημένα ποσοστά από όσο υπάρχουν σήμερα, αλλά αυτή δεν είναι όλη η αλήθεια.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δήλωσε: “Πάμε καλά. Θα δούμε πως θα μοιραστεί το ποσοστό. Πιθανότατα ο Βραδινογιάννης θα πέσει στο 30%, ο Βγενόπουλος θα πάει στο 25%, εγώ στο 10%, ο Παύλος στο 5%, ο Ερασιτέχνης στο 10% και οι υπόλοιποι μέτοχοι στο 20%”

Το θέμα όμως είναι ότι ο Mr Mig θα γίνει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ παίρνοντας τα ηνία από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Αυτό θα γίνει μέσω της εταιρείας που διατηρεί, την Panamind Holding Limited, η οποία θα κατέχει ποσοστό πάνω από 50%. Σε αυτή την εταιρεία εννοείται ότι θα μπούνε όσοι μέτοχοι είναι με την πλευρά Βγενόπουλου και αν συμβεί αυτό δεν θα χρειάζεται να συγκαλείται διοικητικό συμβούλιο για το παραμικρό.

Πατέρας: Αν θέλει ο προπονητής θα κάνουμε μετεγγραφές

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε