Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τα…τυπικά για Μητρόπουλο στην ΑΕΚ – Μίλησαν και με Πετρόπουλο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

“Τελειωμένος” θεωρείται ο δανεισμός του μέσου του Παναιτωλικού στην ΑΕΚ – Στρέφεται σε Πετρόπουλο, Μάντζιο η Ένωση για την επίθεση

Την ώρα που στην ΑΕΚ είναι τα πάντα στον “αέρα” σε ό,τι αφορά στο οικονομικό “αύριο” της ΠΑΕ, οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με παίκτες που την ενδιαφέρουν.

Ένωση και Παναιτωλικός έχουν συμφωνήσει σε όλα και ο Παύλος Μητρόπουλος περιμένει στο ακουστικό του έτσι ώστε να πει το “ναι” και να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα. Πιθανότατα ο νεαρός αμυντικός μέσος μέχρι την Δευτέρα θα έχει επισημοποιηθεί ο… γάμος του Μητρόπουλου με την ΑΕΚ.

Την ίδια ώρα η ΑΕΚ κινείται και για να ενισχυθεί στη γραμμή κρούσης. Ο Ανδρέας Δημητρέλος και ο Έβαλντ Λίνεν είχαν την Παρασκευή συνάντηση με τον Φάνη Γκέκα, στην οποία του μετέφεραν επίσημα το ενδιαφέρον της ομάδας, ωστόσο διαπιστώθηκαν σημαντικές δυσκολίες για να προχωρήσει το… φλερτ.

Το Σάββατο το μεσημέρι, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ συναντήθηκαν και με τον δεύτερο στόχο της ομάδας για την επίθεση, τον Αντώνη Πετρόπουλο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η κουβέντα των δύο πλευρών έγινε σε πολύ θετικό κλίμα και διαπιστώθηκε ότι υπάρχει πεδίο για την επίτευξη συμφωνίας,

Τρίτος της λίστας των επιθετικών που έχει καταρτίσει ο Λίνεν είναι ο Βαγγέλης Μάντζιος. Πάντως, τη δεδομένη στιγμή όλα δείχνουν ότι σημαντικό προβάδισμα για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, έχει ο επιθετικός του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε ακόμα…

Μαύρος: Η ΑΕΚ πάει για Δ΄Εθνική

Έκλεισε” Μητρόπουλο η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε