Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τα… βλέμματα στη μάχη για την παραμονή

ΦΩΤΟ NEWSIT.
ΦΩΤΟ NEWSIT.

Σημαντικούς αγώνες στην προσπάθεια τους για παραμονή στην Σούπερ Λίγκα δίνουν οι ομάδες που βρίσκονται στις… χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος του φετινού πρωταθλήματος. Τα βλέμματα στρέφονται σε Λιβαδειά, Γιάννενα και ΟΑΚΑ

Λεβαδειακός – ΟΦΗ

Η ομάδα της Βοιωτίας θέλει να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα και να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα, ύστερα από την βαριά ήττα από τον Άρη στην προηγούμενη αγωνιστική. Μπροστά την θα βρει τους Κρητικούς, που αγνοούν τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές και θέλουν το “τρίποντο” για να ξεφύγουν από πιθανά… σενάρια υποβιβασμού.

ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης

Οι Γιαννιώτες έρχονται από τη νίκη μέσα στην Ξάνθη, “αποχαιρέτησαν” το Κύπελλο Ελλάδας την εβδομάδα που μας πέρασε και πλέον συγκεντρώνονται στο πρωτάθλημα και την προσπάθεια τους για είσοδο στα πλέι – οφ (ισοβαθμούν στην 5η θέση με τον Παναθηναϊκό). Αντίθετα, ο Άρης νίκησε εντός έδρας με 4-0 τον Λεβαδειακό και θα επιχειρήσει να πάρει το πρώτο του “διπλό” μέσα στη χρονιά, ελπίζοντας πως με ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων -και αντίθετα των ανταγωνιστών του- μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα έρθει η… σωτηρία.

ΑΕΚ – Βέροια

Ματς… τελικός! Η ΑΕΚ θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να ξεφύγει από Άρη και Κέρκυρα που είναι σε θέσεις υποβιβασμού, να… βάλει από κάτω την Βέροια και να κάνει έτσι αποφασιστικό βήμα για την σωτηρία της. Απ’ την μεριά της η Βέροια πηγαίνει με σημαντικές απουσίες στο ΟΑΚΑ (Καλί, Σνάουτσνερ, Μπαργκάν, Γκιγέρμο), αλλά με μοναδική σκέψη να μην ηττηθεί από την Ένωση και έτσι να παραμείνει ένα πόντο μπροστά της.

Αναλυτικά η 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Ο.Φ.Η.                           17:15 (NS1)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΡΗΣ                            17:15 (NS2)
A.E.K. – ΒΕΡΟΙΑ                                         19:30 (NS2)

Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. – ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ       15:00 (NS1)
ΚΕΡΚΥΡΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ                       17:15 (NS2)
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ                        17:15 (NS1)
Π.Α.Ο.Κ. – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ                    19:30 (NS1)

Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2013
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – SKODA ΞΑΝΘΗ           19:30 (NS2)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε