Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT
Με στόχο τη νίκη-εκδίκηση για το περσινό 6-0 η ΑΕΚ υποδέχεταιι τον Ολυμπιακό που θέλει να διατηρήσει το απόλυτο, στο ματς που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Superleague.

Με δύο παιχνίδια λιγότερα θα διεξαχθεί και αυτό το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική της Superleague. Η αυλαία ανοίγει στην Κέρκυρα όπου η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Ατρόμητο. Οι Φαίακες που βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα ψάχνουν το πρώτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα απέναντι στους Περιστεριώτες που θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή.

Το άλλο ματς του Σαββάτου είναι και το σημαντικότερο της αγωνιστικής. ΑΕΚ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Ολυμπιακό Στάδιο με το νικητή να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας και μετά την 6η αγωνιστική. Στο ντεμπούτο του Νίκου Κωστένογλου στο πάγκο τους και με την βοήθεια του κόσμου τους, οι “κιτρινόμαυροι” θα επιδιώξουν τη νίκη ώστε, εκτός των άλλων, να πάρουν και μία άτυπη εκδίκηση για την περσινή βαριά ήττα στο “Γ. Καραϊσκάκης” με 6-0.
 
Την ίδια ώρα στο “ερυθρόλευκο” στρατόπεδο επικρατεί αισιοδοξία μετά τις τελευταίες καλές εμφανίσεις, ωστόσο είναι νωπές ακόμα οι μνήμες από την ήττα που γνώρισαν πέρυσι στο ίδιο γήπεδο από την ΑΕΚ. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς του τραυματίες Τοροσίδη και Φέισα και έχοντας στην άκρη του μυαλού του το κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς που ακολουθεί κόντρα στην Ντόρτμουντ.
 
Όσον αφορά τις αναμετρήσεις της Κυριακής ξεχωρίζει αυτή στα Πηγάδια ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Παναθηναϊκό με τους “πράσινους”¨να θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ισοπαλία στο Περιστέρι. Στο πρόγραμμα υπάρχει ακόμα το ματς των… απογοητευμένων στο Παγκρήτιο ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Άρη αλλά και οι δυνατές αναμετρήσεις ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος και ΠΑΟΚ-ΟΦΗ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 15 Οκτωβρίου

Κέρκυρα – Ατρόμητος 17:15 Novasports 2
ΑΕΚ – Ολυμπιακός 20:30 Novasports 1

Κυριακή 16 Οκτωβρίου

Ξάνθη – Παναθηναϊκός 16:00 NET
ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος 16:00 Novasports 2
Εργοτέλης – Άρης 18:15 Novasports 2
ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 20:30 Novasports 1

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε