Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τα…βρήκαν οι Φέτελ-Γουέμπερ

Συμβάινουν αυτά φαίνεται να λένε οι Φέτελ και Γουέμπερ.
"Συμβάινουν αυτά" φαίνεται να λένε οι Φέτελ και Γουέμπερ.

Μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις, οι πιλότοι της Red Bull τα…βρήκαν, για το καλό της ομάδας. Από φωτογραφία με χιουμοριστική διάθεση, συνοδεύτηκε η ανακοίνωση.

Οι Σεμπάστιαν Φέτελ και Μαρκ Γουέμπερ βρέθηκαν στο Μίλτον Κέινς(έδρα της αυστριακής ομάδας), όπου συμμετείχαν σε συναντήσεις με τους Κρίστιαν Χόρνερ και Άντριαν Νιούι, προκειμένου να…”τραβήξουν μια γραμμή” στα όσα έγιναν στο Γκραν Πρι της Κωνσταντινούπολής και να επικεντρωθούν στον επόμενο αγώνσ, στον Καναδά.

“Εγώ και ο Μαρκ είμαστε οδηγοί αγώνων και αυτό κάνουμε. Αγωνιζόμαστε. Είμαστε επαγγελματίες και το συμβάν δεν θα αλλάξει τον τρόπο που δουλεύουμε και συνεργαζόμαστε”. Αυτές οι δηλώσεις του Γερμανού φιλοξενούνται στο δελτίο Τύπου των “Ταύρων”.

Η χειρονομία του Φέτελ λίγα λεπτά μετά τη σύγκρουση με τον Γουέμπερ!

Το δελτίο Τύπου συνοδεύει και μια φωτογραφία που τραβήχτηκε μετά την ολοκλήρωση των συσκέψεων. Οι δυο οδηγοί εμφανίζονται σε αυτήν χαμογελαστοί και είναι σα να λένε: “Αυτά συμβαίνουν”, θέλοντας να δείξουν ότι το κλίμα μεταξύ τους είναι καλό.

“Ο Σεμπ και εγώ θα φροντίσουμε να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε “ανοιχτά”. Κανένα πρόβλημα. Το συζητήσαμε αρκετά και τώρα μπορούμε να προχωρήσουμε”, συμπλήρωσε ο Γουέμπερ, θέλοντας να απαντήσει σε εκείνους που έλεγαν ότι από εδώ και πέρα το γκαράζ της ομάδας μπορεί να εμφανιστεί “χωρισμένο” στα δυο. 

Γουέμπερ: “Θα έχουμε διαφορετική άποψη μέχρι να…πεθάνουμε”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε