Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Τα βρήκε με Μακούν, περιμένει την Άστον Βίλα ο Ολυμπιακός

Οι ερυθρόλευκοι θα ξεκινήσουν νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με την Άστον Βίλα ώστε να πείσουν τον Αγγλικό σύλλογο να παραχωρήσει ως δανεικό τον Ζεάν Μακούν. Με τον Καμερουνέζο μέσο τα έχουν βρει ενώ εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για τους Τζιόλη, Ορμπάιθ.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να καθυστέρησε αρκετά να καταλήξει στους παίκτες που θα μπορούσαν να καλύψουν τα κενά στη μεσαία γραμμή, αλλά φαίνεται ότι πλέον τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Η πρώτη επιλογή Βαλβέρδε-Μαρινάκη είναι ο Ζεάν Μακούν. Ένας παίκτης που έχει όλα τα στοιχεία που ψάχνει ο Ολυμπιακός. Ο Καμερουνέζος μπορεί να αποκτηθεί ως δανεικός αυτήν τη στιγμή αφού η Άστον Βίλα δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει με λιγότερα από 5 εκ. ευρώ.

Με τον Μακούν υπάρχει καταρχήν συμφωνία. Ο Ολυμπιακός θα καλύψει όλο το συμβόλαιο του, που είναι 1,6 εκ. ευρώ το χρόνο, ενώ σκοπεύει να δώσει και περίπου 500.000 ευρώ στην Άστον Βίλα.

Ο Αγγλικός σύλλογος δεν έχει πει ακόμη το “ναι”, ενώ διαπραγματεύσεις γίνονται και για την οψιόν αγοράς που θα μπει στο συμβόλαιο του παίκτη για το επόμενο καλοκαίρι.

Εκτός από τον Μακούν, οι ερυθρόλευκοι αναζητούν κι άλλο μέσο αφού είναι πιθανό να αποχωρήσει ο Ουρτάδο. Η οικονομική διαφορά με τον Τζιόλη είναι 100.000 ευρώ.

Ο Βαλβέρδε εξακολουθεί να θέλει τον Ορμπάιθ ενώ η περίπτωση Εστράδα μάλλον απομακρύνεται αφού η Μονπελιέ δεν τον παραχωρεί ως δανεικό.

“Έκλεισε” Τάτο ο Ολυμπιακός

Πάει για τρεις μετεγγραφές ο Ολυμπιακός!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε