Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τα “βρήκε” με Τζιμπούρ – Απομένουν Σκόκο, Μπλάνκο

Όλα καλά με Tζιμπούρ και τώρα η ΑΕΚ πάει για Μπλάνκο και Σκόκο.

Ο Στάυρος Αδαμίδης και ο Αλγερινός συμφώνησαν για επέκταση του συμβόλαιου του μέχρι το 2013. Σειρά παίρνουν οι Σκόκο-Μπλάνκο.

Ο Στάυρος Αδαμίδης συναντήθηκε σήμερα με τον εκπρόσωπο του 25χρονου, Γιάννη Λυπημένο, με θέμα συζήτησης την πρόταση που είχε γίνει από την ΠΑΕ για συνεργασία μέχρι το 2013 και ετήσιες αποδοχές 700.000 ευρώ συν τα μπόνους. Η επιθυμία του Προέδρου των “κιτρινόμαυρων” να κρατήσει τον παίκτη στο ρόστερ ήταν γνωστή και δεν άργησε να επέλθει η συμφωνία.

Η επίσημη ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας της με τον Rafik Djebbour για άλλα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2013”.

Εν τω μεταξύ, οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται εν αναμονή της απάντησης του Νάτσο Σκόκο στην πρόταση, που είναι ανάλογη με εκείνη του 25χρονου Αλγερινού.

Την τελική πρόταση της ΑΕΚ περιμένει και ο Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο μάνατζερ του Αργεντινού, Γκουστάβο Οναϊντια, δήλωσε ότι τις τελευταίες ημέρες δεν υπάρχει εξέλιξη. “Προσωπικά δεν έχω λάβει καμία νέα πρόταση. Ακόμη την περιμένουμε και γνωρίζουμε ότι θα είναι η τελική της ΑΕΚ. Αν μας ικανοποιεί έχει καλώς, αν όχι θα συνεχίσουμε στην ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν κι έπειτα θα ψάξουμε και θα βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για το μέλλον του Ισμαελ. Πάντως σας διαβεβαιώνω ότι δεν έχω λάβει καμία απολύτως πρόταση”, δήλωσε στην εφημερίδα “Εξέδρα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε