Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Ταξιδεύει στην Αγγλία ο Μιραλάς – Η λίστα των αντικαταστατών

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το σήριαλ με τον Κέβιν Μιραλάς φτάνει προς το τέλος έστω κι αν από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει η παραμικρή επιβεβαίωση. Ο Βέλγος αναμένεται εντός της ημέρας να βρεθεί στο Λίβερπουλ για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην Έβερτον.

Παίκτης των “ζαχαρωτών” είναι ουσιαστικά εδώ και κάποιες ώρες ο Κέβιν Μιραλάς. Το Sky Sports εμφανίζει κλεισμένη τη μετεγγραφή η οποία θα φέρει 7,6 εκ. ευρώ στα ταμεία του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά τους οι ερυθρόλευκοι δεν λένε το παραμικρό για την περίπτωση του Βέλγου και πιθανότατα περιμένουν την ολοκλήρωση και τυπικά της μετεγγραφής ενώ έχουν το μυαλό τους στον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Μιραλάς.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού δεν πήγε στην προπόνηση του Σαββάτου αφού εντός της ημέρας θα ταξιδέψει στην Αγγλία για να υπογράψει.

Όσον αφορά στη λίστα των υποψήφιων αντικαταστατών του Βέλγου, αυτή ολοένα και μεγαλώνει. Εκτός από τους Μπαρμπόσα, Βιεϊρίνια, Κουαρέσμα και Τζιοβάνι Ντος Σάντος που ήδη έχουν ακουστεί, τις τελευταίες ώρες κυκολοφόρησε και το όνομα του Ντρέντε.

Ο 25χρονος αριστερός εξτρέμ που έμεινε ελεύθερος από την Ρεάλ, κάνει σίγουρα “κλικ” στον κόσμο αλλά δεν είναι σίγουρο ότι έχει τα στοιχεία που ψάχνει ο Ζαρντίμ. Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι δεδομένο ότι προτιμάει τον Έλντερ Μπαρμπόσα της Μπράγκα.

“Έκλεισε” στην Έβερτον ο Μιραλάς!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε