Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Τάνιεβιτς: “Είμαστε έτοιμοι για την Ελλάδα”

Ο Σέρβος προπονητής της Εθνικής Τουρκίας δήλωσε ότι η ομάδα του είναι σε πλήρη ετοιμότητα.

Ο προπονητής της Εθνικής Τουρκίας, εκτιμά ότι η ομάδα του έχει τεράστια ευκαιρία να νικήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στον αποψινό αγώνα του Μουντομπάσκετ. “Έχουμε διάθεση και είμαστε σε καλή κατάσταση”, δήλωσε.

“Η Ελλάδα έχει μεγάλη εμπειρία, μεγάλη ιστορία. Και πιο δυνατή από πέρυσι. Ειδικά ο Διαμαντίδης κάνει διαφορετική την ομάδα σας. Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι το παιχνίδι των γκαρντ. Είναι όλοι πολύ καλοί στην άμυνα, στο σουτ, στην πάσα. Εχουν άρτια τεχνική. Ξέρουν το άθλημα”, δήλωσε στην εφημερίδα SportDay, o Μπόγκνταν Τάνιεβιτς.

Στη συνέχεια έγινε πιο συγκεκριμένος: “Είναι ο Διαμαντίδης, μετά ο Σπανούλης, που είναι ταύρος, ενώ ο Ζήσης ξέρει πότε να παίξει πρώτο και πότε δεύτερο ρόλο. Επειτα έχετε και δυνατούς ψηλούς, όπως είναι ο Τσαρτσαρής που έχει βελτιωθεί πολύ, ο Σχορτσανίτης, έχετε τον Φώτση στο “4”, τον Περπέρογλου που είναι πραγματικά καλός. Είστε πλήρεις σε όλες τις θέσεις”, υπογράμμισε.

Ο 63χρονος προπονητής αναφέρθηκε και στην περσινή ήττα της ομάδας του στην παράταση, αλλά στάθηκε στο σήμερα: “Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για τη νίκη. Εχουμε ομαδικό πνεύμα, έχουμε κάνει καλή προετοιμασία, η συγκέντρωσή μας είναι 10% μεγαλύτερη από πέρυσι, έχουμε φτάσει σε καλό επίπεδο τη σωστή στιγμή”.

Τέλος, εμφανίστηκε λίγο επιφυλακτικός όταν ρωτήθηκε για τον κόσμο που θα έχει στο πλάι της η Εθνική Τουρκίας:
“Μπορεί να είναι βοήθεια, μπορεί όμως και να βαρύνει τις πλάτες των παικτών. Εξαρτάται πώς θα παίξει η ομάδα. Είναι, όμως, ωραίο κοινό. Μεταδίδουν την αγάπη τους. Πιστεύω πως θα έχουν θετική επιρροή στους παίκτες, οι οποίοι με τη σειρά τους έχουν τη μεγάλη ευθύνη να επιστρέψουν την αγάπη”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε