Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ταραλίδης: Δέχομαι απειλές για να μην πάρει άδεια ο ΟΦΗ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Γιάννης Ταραλίδης καταγγέλει ότι δέχεται απειλές από τον Λεβαδειακό και από άλλες ομάδες για να μην υπογράψει χαρτί εξόφλησης στον ΟΦΗ που θα επιτρέψει στους κρητικούς να λάβουν άδεια συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα.

Απίστευτες καταγγελίες από τον Γιάννη Ταραλίδη στο ραδιόφωνο Athletic Radio. Ο 29χρονος μέσος ανέφερε ότι θέλει να υπογράψει χαρτί που να πιστοποιεί ότι ο ΟΦΗ δεν του οφείλει χρήματα, όμως υπάρχουν ομάδες που τον απειλούν…

Οι Κρητικοί δεν έχουν πάρει άδεια από την ΕΠΟ να συμμετάσχουν στη Σούπερ Λίγκα του χρόνου, λόγω οφειλών στον Ταραλίδη.

Ο παίκτης δηλώνει ότι δεν του οφείλονται χρήματα και γι’ αυτό θα υπογράψει χαρτί που θα δηλώνει ότι έχει εξοφληθεί, παρά τις απειλές που δέχεται από ομάδες που του λένε ότι δεν θα μπορέσει να βρει σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του!

“Θέλω να πω ότι για την ιστορία που έχει το όνομα μου μέσα και ότι είμαι εγώ ο λόγος που ο ΟΦΗ δεν πήρε την άδεια, δεν ισχύει ούτε μια στο εκατομμύριο. Κάποιοι με έχουν βρει εξιλαστήριο θύμα και με «βομβαρδίζουν» από τέσσερις πλευρές. Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά το Νίκο Μαχλά και όχι τον κύριο Μιχαλόπουλο που με απείλησε ότι θα μου κόψει την μπάλα. Ο Νίκος έχει συμβάλει ώστε να πάρω τα χρήματα μου. Σήμερα κατατέθηκαν τα χρήματα ώστε ο ΟΦΗ να πάει καθαρός στο εφετείο και να πάρει την άδεια για την Σούπερ Λίγκα. Ούτε καν πέρασε από το μυαλό μου να κάνω κακό στον ΟΦΗ. Έφαγα ψωμί από την ομάδα και θέλω να πω δημόσια ένα ευχαριστώ στο Νίκο Μαχλά που μιλάει μαζί μου και δείχνει ότι βρίσκεται δίπλα μου.”

Για τα χρήματα που του οφείλονται: 

“Ποτέ δεν δημιούργησα θέμα και ούτε θα δημιουργήσω. Ο διακανονισμός ισχύει από πέρυσι τον Ιούνιο, τον κάναμε σε 10 μήνες από τους 8 που ήταν αρχικά. Πήρα τα χρήματα μέχρι τον Φλεβάρη και στην συνέχεια δεν δόθηκαν τα χρήματα. Δεν έκανα ούτε μηνύσεις για να αφαιρέσουν βαθμούς από τον ΟΦΗ όπως ακούγεται. Ο Μαχλάς με πήρε σήμερα το πρωί τηλέφωνο και μου είπε ότι μπήκαν τα χρήματα. Απλά, δουλεύουν άλλοι από πίσω ώστε να φανεί το όνομα μου μπροστά και όλοι καταλαβαίνουν τι εννοώ.”

Για τις απειλές που δέχεται

Εγώ δεν φοβάμαι τίποτα και το λέω δημόσια ότι δέχομαι απειλές όχι μόνο από τον Λεβαδειακό αλλά και από άλλες πλευρές. Απειλές, όχι για την ζωή μου αλλά ότι δεν θα βρω ξανά ομάδα.”

Για το τέλος της υπόθεσης

“Ότι και να μου ζητήσει ο ΟΦΗ, θα το κάνω. Απλά έγινε τόσο μεγάλο μπέρδεμα με αποτέλεσμα να μπλεχτεί το όνομα μου. Ο κύριος Μιχαλόπουλος έχει δημιουργήσει αυτήν την φασαρία. Μου έλεγαν ότι δεν σήκωνα τα τηλέφωνα και ότι κρύβομαι. Πάντα σηκώνω τα τηλέφωνα. Μου ζητούσε μέχρι χθες ο κύριος Μιχαλόπουλος να υπογράψω ένα έγγραφο ότι μέχρι τις 31 Μαΐου έχω εισπράξει τα χρήματα. Είναι δυνατόν να υπογράψω χωρίς να έχω πάρει τα χρήματα; Από την στιγμή που μπήκαν σήμερα τα χρήματα, το δικό μου θέμα θεωρείται λήξαν.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε