Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Τάσεις φυγής έχουν πολλοί παίκτες της ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα έχουν φέρει τους παίκτες της Ένωσης σε οριακό σημείο. Καράμπελας και Μάκος είναι έτοιμοι να φύγουν ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνουν και οι Κωνσταντόπουλος, Λεονάρντο.

Τους χάνει χωρίς ευρώ

Ο… ασκός του Αιόλου άνοιξε στην ΑΕΚ και δύσκολα θα κλείσει. Γκέντσογλου και Μπερνς ήταν οι πρώτοι που επέλεξαν να φύγουν αλλά όπως φαίνεται θα τους ακολουθήσουν και πολλοί άλλοι.

Ο Νίκος Καράμπελας είναι ο επόμενος που θα φύγει αφού όπως είπε στους συμπαίκτες του ο αγώνας με τον Εργοτέλη θα είναι ο τελευταίος του με τη φανέλα της ομάδας, αφού έχει ήδη συμφωνήσει με ομάδα της Γερμανίας (πιθανότατα με την Καρλσρούη).

Μετά τον Καράμπελα ο επόμενος που όπως όλα δείχνουν θα φύγει είναι ο Γρηγόρης Μάκος. Ο διεθνής μέσος ψάχτηκε στη Γερμανία και φέρεται να έχει βρει ομάδα ώστε να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Κωνσταντόπουλος… χτενίζει την Αγγλία, ο Λαγός το Βέλγιο ενώ ο Λεονάρντο περιμένει πρόταση από την Ελλάδα.

Η ουσία είναι ότι το κλίμα στην ΑΕΚ είναι τραγικό και οι παίκτες έχουν το μυαλό τους σε άλλα πράγματα και όχι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Έτοιμος να φύγει και ο Καράμπελας!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε