Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Τελειώνει με Σάντσες

Στην τελική ευθεία έχει μπει στον Ολυμπιακό το θέμα της μεταγραφής του Κολομβιανού μέσου της Βαλενσιέν, ο οποίος αποτελεί τον πρώτο στόχο για την μεσαία γραμμή.

Από τον Γενάρη ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει εισηγηθεί την απόκτηση του καθώς πιστεύει πως είναι ο παίκτης με τα χαρακτηριστικά που λείπει από το “ερυθρόλευκο” ρόστερ. Ο Κάρλος Σάντσες δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, ενώ οι Πειραιώτες καλύπτουν τις απαιτήσεις του. Οι διαπραγματεύσεις με την Βαλενσιέν είχαν “παγώσει” τον τελευταίο καιρό λόγω του κινδύνου που αντιμετώπιζε η γαλλική ομάδα να υποβιβαστεί.
 
Το Σαμπιονά ολοκληρώθηκε, όμως, την Κυριακή και πλέον η μεταγραφή του Κολομβιανού μπαίνει στην τελική ευθεία. Για τον Σάντσες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους τόσο η Παρί Σεν Ζερμέν όσο και η Μπορντό ωστόσο στον Ολυμπιακό θεωρούν πως έχουν αρκετές πιθανότητες να πάρουν τον παίκτη με ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ.
Τις επόμενες ημέρες άνθρωπος των “ερυθρολεύκων” θα μεταβεί στην Γαλλία για το τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με την Βαλενσιέν.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε