Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τελειώνει ο Μαρέσκα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ξένο σώμα θεωρείται από τον Ολυμπιακό ο Έντσο Μαρέσκα που θα έχει συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την λύση της συνεργασίας του με τους “ερυθρόλευκους” ή την πώληση του σε άλλο σύλλογο.
 

Είναι γνωστό εδώ και μέρες ότι στον Ολυμπιακό, ψάχνουν λύση για να παραχωρήσουν τον Έντσο Μαρέσκα. Ο Ιταλός έχει ένα από τα πιο υψηλά συμβόλαια στην ομάδα και από την στιγμή που δεν υπολογίζεται για τη σεζόν που αρχίζει, αναζητείται τρόπος ώστε ο παίκτης να παραχωρηθεί σε κάποια άλλη ομάδα. Το καλύτερο θα ήταν να μεταγραφεί σε σύλλογο της αρεσκείας του, όμως μέχρι τώρα κανείς δεν δείχνει διάθεση να του δώσει τα 1,7 εκατομμύρια ευρώ που λαμβάνει ετησίως.

Ο Ιταλός που είχε πάρει το μήνυμα, δεν φαίνεται να ψάχνει και πολύ… ζεστά και για το λόγο αυτό το θέμα θα αναλάβει προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού θα έχει συνάντηση με το Μαρέσκα, ώστε να βρεθεί μια λύση συμφέρουσα και για τις δύο πλευρές. Και η ομάδα να μην επιβαρυνθεί και ο ποδοσφαιριστής να ικανοποιηθεί.

 
Αν τελικώς αποχωρήσει ο Μαρέσκα δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα μία κίνηση με το όνομα του μέσου της Ναντ, Βένκερ να βρίσκεται στο προσκήνιο.
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε