Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Τελειώνει ο… χρόνος για την ΑΕΚ – Αναμένεται η στάση του Νοτιά

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Τρεις μέρες απέμειναν στην Ένωση για να αποδείξει στην ΟΥΕΦΑ πως μπορεί να βάλει σε τάξη τα οικονομικά της. Τη στάση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ περιμένουν οι υπόλοιποι μέτοχοι, κυρίως αυτοί της ομάδας του 2004, έτσι ώστε να δουν κατά πόσο θα καταφέρουν να “σώσουν” την Ένωση από την ευρωπαϊκή τιμωρία.

Στην ΑΕΚ έχει ξεκαθαριστεί από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία πως θα πρέπει να τακτοποιήσει τα χρέη της ως τις 16 Φεβρουαρίου όταν και θα ελεγχθεί από την αρμόδια επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Αν αυτό δεν συμβεί, τότε θα υπάρξει βαρύ πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ και τριετής αποκλεισμός από τις διοργανώσεις της.

Στην Ένωση περιμένουν να βρεθεί λύση με χρήματα που θα βάλουν οι μέτοχοι, αναλογικά με όσα έχει δείξει το πόρισμα του ορκωτού λογιστή.

Ο Πέτρος Παππάς έχει πει πως θα βάλει τα χρήματα που του αναλογούν ωστόσο μαζί και ο Τάκης Κανελλόπουλος ο οποίος συμφώνησε μαζί του. Κανείς άλλος όμως δεν είναι ξεκάθαρος και κανείς δεν έχει πει πως θα βάλει το ποσό που του αναλογεί.

Ο μεγαλομέτοχος Νίκος Νοτιάς δεν γνωρίζει κανείς ούτε που είναι, ούτε ποια είναι η επόμενη κίνηση της ομάδας, ενώ ο εφοπλιστής Χιώτης θα πρέπει να βάλει ένα ποσό κοντά στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το πόρισμα του ορκωτού λογιστή.

Γκίκας Γκούμας και Πόλυ Χατζηιωάννου κανείς δεν ξέρει πως σκέφτονται να πράξουν, ο Ντέμης Νικολαΐδης περιμένει την ανταπόκριση των υπολοίπων στην πρότασή του

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε