Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

“Τελειώνουν” τον Χιμένεθ – Μεταμεσονύκτιο ραντεβού διοίκησης και προπονητή ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η απομάκρυνση του Ισπανού τεχνικού απ’ τον πάγκο της Ένωσης φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου. Μεταμεσονύκτιο ραντεβού της διοίκησης με τον Ισπανό τεχνικό, σε ξενοδοχείο της Αττικής οδού. Μοναδικό αλλά σοβαρό εμπόδιο, το κόστος της αποζημίωσης του, που ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ.

Η νέα ήττα της ΑΕΚ, αυτή την φορά απ’ τη Στουρμ Γκρατς, αλλά και η εν γένει κακή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, έχουν οδηγήσει την “κιτρινόμαυρη” διοίκηση να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόφαση να του δείξει… την πόρτα της εξόδου.

 
Οι εξελίξεις, μάλιστα, δρομολογήθηκαν λίγο μετά το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα με τους Αυστριακούς, με τους παράγοντες της Ένωσης να ξεκινούν έκτακτη σύσκεψη της διοίκησης -μαζί με τον Χιμένεθ- (σε ξενοδοχείο της Αττικής οδού), που έχει ως αποκλειστικό θέμα συζήτησης το μέλλον του.
 
Ο πρόεδρος της Ένωσης, Σταύρος Αδαμίδης, τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. (Καψή, Καπετανάκη, Κοσμάτο, Κασνακίδη) και ο τεχνικός διευθυντής, φαίνεται ότι σκέφτονται σοβαρά την απόλυσή του Ανδαλουσιανού τεχνικού.
 
Βεβαίως, εδώ τίθεται σοβαρό θέμα με την αποζημίωση (περίπου 1 εκατ. ευρώ), αλλά και των οφειλόμενων που υπάρχουν προς αυτόν.
 
Αν τελικά δεν λυθεί η συνεργασία των δυο πλευρών, δεν αποκλείεται ο Χιμένεθ να παραμείνει μέχρι νεωτέρας στον πάγκο -άποψη που επίσης υπάρχει στις συζητήσεις των μελών της διοίκησης και αντιτίθεται σ’ εκείνη που λέει ότι η ομάδα θα πρέπει να πάει με καινούργιο προπονητή στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.
 
Την ίδια ώρα, στο τραπέζι έχουν πέσει και τα πρώτα ονόματα αντικαταστατών. Πρώτο στη λίστα, αυτό του Νίκου Κωστένογλου, με βασικό πλεονέκτημα της γνώση της ομάδας και το μικρό κασέ του.
 
Ακόμα υπάρχουν και οι περιπτώσεις των Άγγελου Αναστασιάδη και Ιβάν Γιοβάνοβιτς -μ’ εκείνη του Σέρβου να έχει ήδη βολιδοσκοπηθεί (χωρίς ενθαρρυντικά αποτελέσματα).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε